BESPRIJEKORNA

Nikad ljepša Sandra Perković plijeni elegancijom u haljini s domaćim potpisom

11.06.2018 u 14:09

Bionic
Reading

Sandra Perković uistinu je procvala u posljednje dvije godine otkako je promijenila prehranu i posvetila veću pažnju vanjskom izgledu. Lijepu atletičarku u posljednje vrijeme viđamo u sve ženstvenijim odjevnim kombinacijama pa je tako na svadbi prijateljice i rukometašice Andree Penezić ovog vikenda zablistala u elegantnoj maksi haljini s potpisom svoje omiljene dizajnerice

Kada se prisjetimo kako je Sandra Perković izgledala prije nekoliko godina, razlika je drastična. Lijepa atletičarka koja će uskoro proslaviti svoj 28. rođendan prije otprilike dvije godine promijenila je režim prehrane i vidno istesala liniju, nakon čega su mnogi posumnjali u njezine buduće sportske rezultate, no Sandra je zlobnim jezicima začepila usta i ponovno dokazala da nema konkureciju.

Naša najbolja sportašica ne krije kako joj je gubitak kilograma donio veće samopouzdanje, zbog čega je iz temelja promijenila svoj stil odijevanja, a u tome joj je pomogla i bliska prijateljica Aleksandra Dojčinović, jedna od omiljenih dizajnerica u Hrvata, koja je nedavno za tportal otkrila kako pravilno birati odjeću ovisno o tipu tjelesne građe.

  • +11
Modni stil Sandre Perković kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: tportal

'U ovom trenutku s ovim kilogramima bolje se osjećam, zdravije se hranim, bolje se hranim, kao žena sam zadovoljnija, a to je isto bitna stvar. Moraš biti sam sobom zadovoljan, iako voljela sam se ja u svim svojim verzijama', izjavila je Sandra prošle godine.

Upravo kreacije popularnog hrvatskog brenda Lei Lou s potpisom Aleksandre Dojčinović postale su omiljene u ormaru lijepe sportašice, koja je jednu od njezinih elegantnih haljina odabrala i za vjenčanje hrvatske rukometašice Andree Penezić.

Sandra je zablistala u ružičastoj haljni maksi kroja i spuštenih rukava s volanima koji su cjelokupnom stajlingu dali romantičnu notu. Uz decentan dekolte haljina pruža i seksi element - dugački prorez koji je otkrio Sandrine vitke noge. Uz romantične valove u kosi, Sandra se i ovog puta odlučila za make up s naglaskom na očima.