MIJENJANJE KROZ GODINE

Modna transformacija Sandre Perković: Uspjeh i stil idu zajedno

14.08.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Od djevojke iz zagrebačke Dubrave, koja se najbolje osjećala u sportskoj odjeći, Sandra Perković kroz godine je itekako izgradila svoj stil. Kako su rasli uspjesi na terenu, padali su kilogrami, a ona se sve bolje osjećala. Koliko se sada ugodno osjeća u svom tijelu rado podijeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu

Sandra Perković još jednom je pokazala da je najbolja, osvojivši svoje drugo svjetsko zlato na SP-u u Londonu. Jutro nakon velikog finala, Sandra je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ljubi zlatnu medalju i uz koju je napisala: 'Dobro jutro svijete. Lijepo je opet imati te.' Time je zapravo aludirala na sreću što je ponovno dobila zlatnu medalju.

A upravo na svom Instagram profilu Sandra Perković redovito svoje pratitelje, kojih je više od 55 tisuća, obavještava gdje je i kako se priprema za nova natjecanja. Naravno, nađu se i tu fotografije u elegantnim haljinama ili minijaturnim bikinijma, na koje je Sandra itekako ponosna otkako je izgubila višak kilograma.

'Naravno da kao i svaka žena volim biti dobro odjevena i na tome mogu zahvaliti svojoj prijateljici, dizajnerici Aleksandri Dojčinović koja uvijek napravi pripremne komade što meni odlično stoje, a ja se nadam da ih odlično nosim', rekla je krajem godine za tportal Sandra.

Iako je visoka 183 centimetra, ne krije da voli nositi cipele na visoku potpeticu, za koje će, kao i za torbice i kapute, uvijek izdvojiti novac.

  • +11
Modni stil Sandre Perković kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: tportal

Kako je nedavno priznala u intervjuu za Sportske novosti, na ovoj se kilaži odlično osjeća: 'Ne smijem pasti ispod 80 kilograma, ali u ovom trenutku, s ovim kilogramima se bolje osjećam, zdravije se hranim, bolje se hranim, kao žena sam zadovoljnija, a to je isto bitna stvar. Moraš biti sam sa sobom zadovoljan, iako, voljela sam se ja u svim svojim verzijama.'

To što je kao žena zadovoljnija s novom linijom, itekako se vidi na njoj, a svim dušebrižnicima, koji su mislili kako joj više neće uspjeti daleko baciti disk, zatvorila je usta hicem od 70,31 metara.

Kao što se gradila kao sportašica, naporno trenirala da bude danas gdje je, Sandra je paralelno tražila sebe i svoj modni stil. Isprva je to uvelike bio sportski stil, s 'izletima' u eleganciju kada bi to prigoda zahtijevala. No, na njoj je bilo vidljivo kako se ne osjeća ugodno u minicama i visokim potpeticama, a u svemu nije pomogao ni višak kilograma.

A onda su počele stizati pozivnice za modne revije i Sandra Perković se sprijateljila s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović. Danas se na svim važnijim događajima pojavljuje upravo u njezinim kreacijama, koje itekako pristaju njezinoj novoj figuri, skratila je kosu, stavila pramenove, napravila lagane valove i time postigla nevjerojatnu transformaciju.

'Odjeću biram ovisno o tome kako se osjećam taj dan. Smatram da odijelo ne čini čovjeka, tako da je bitno samo kako se osjećam i kako ću to nositi, pa se toga i držim. Pun mi je ormar, tako da u zadnje vrijeme nemam problema s usklađivanjem odjevnih komada', rekla je krajem prošle godine za tportal.

Saturday 💃🏼 GIRL THING ☀️💦☺️ Act Like A Lady, Train Like A Beast 🤓 #TeamSP

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Tada je otkrila kako ne voli bit rob odjeće, no zato voli izgledati i osjećati se ženstveno. 'Djevojka uvijek treba biti s dvije stvari: otmjena i očaravajuća. Mislim da je moj stil dosta jednostavan, ali s druge strane vrlo atraktivan. Obožavam jednostavne komade koji se vrlo lako mogu kombinirati, a opet naglašavaju tu neku dozu ženstvenosti i seksipila bez pokazivanja cijelog tijela.'