MODA NA PRVOM MJESTU

Nije samo za tople dvorane: Celine Dion isfurala operni ogrtač na smrznute ulice New Yorka

13.11.2019 u 21:10

Bionic
Reading

Celine Dion sljedećega tjedna kreće na svjetsku turneju, prije koje će u petak objaviti novi album 'Curage'. Video spot za istoimenu pjesmu objavljen je danas, a usred svih tih zahtjevnih glazbenih projekata francusko-kanadska pjevačica nije zanemarila svoju veliku strast - modu

Iako bi za današnje niske temperature u New Yorku bio prikladniji krzneni kaput, modna ovisnica se odlučila za neočekivanu i vrlo hrabru kombinaciju pa je na ulicu isfurala operni ogrtač.

Ovaj dramatičan komad odjeće, ogrtač koji se pružao sve do poda, bio je vrlo popularan u 19. stoljeću kao večernja odjeća, i ukrašen perlicama ili krznom često se vezao preko haljine.

Dion je odjenula nešto moderniju interpretaciju od crne svile prošarane žutim cvjetnim printom. Potpisuje je Marc Jacobs koji se umjesto za perlice ili krzna odlučio za ogromnu kapuljaču.

Ispod ogrtača nazire se živopisna žuta haljina, a slavna pjevačica ni dodatnom opremom nije puno marila za hladnoću pa je na ulicu hrabro kročila u štiklama Gianvita Rossija, noseći sa sobom samo malu bijelu kožnu torbicu i u njoj zataknutu kiticu žutog cvijeća.

Ako ste ljubiteljica mode, čak i ako ne volite operu, ikona stila vam je dala do znanja koji bi se komad morao naći u vašem ormaru. Samo pazite da tamo i ostane kad iz njega vadite nešto prikladnije za temperature ispod nule.

Celine Dion Izvor: Backgrid USA / Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID