VJEROVALI ILI NE

Nije šala: Otvorena škola za sponzoruše!

20.06.2014 u 09:56

Bionic
Reading

Baš kao i svaka druga škola, i ona za sponzoruše ima kolegije, ali su oni fokusirani na seksualnost i plastične operacije

Svaka žena koja želi naučiti kako biti idealna 'sponzoruša' i uloviti bogatog muškarca, moći će sada upisati i školu u kojoj će je to poučiti. Carla Abonia, 37-godišnja profesionalna sponzoruša, zahvaljujući posebnim vještinama, proputovala je cijeli svijet i dobila gomilu skupih poklona od muškaraca s kojima se viđala.

Muškarci joj jednostavno nisu mogli odoljeti, a za britanski Mirror priznala je kako takve veze nisu uvijek jednostavne. Sposobna Carla odlučila je udružiti snage sa svojim sponzorom Alanom Schneiderom i otvoriti školu za sponzoruše – Sugar Daddy University u New Yorku.

U toj školi žene će učiti kako da postanu vrhunske zavodnice, a glavni kolegiji su seksualnost, razumijevanje, velikodušnost, privlačnost i uzajamnost. Ambiciozni par unajmio je također i plastične kirurge, stručnjake za veze te financijske stručnjake koji će držati predavanja.

Iako na sponzoruše društvo gleda s podcjenjivanjem, Carla tvrdi da sve žene žele muškarce koji će se prema njima lijepo ponašati. 'A tu uskačemo mi – učimo žene kako da to dobiju. Želja nam je naučiti žene kako mogu kreirati bolje veze koje će dobro funkcionirati u korist obje strane', pojasnila je Carla motive za otvaranje neobične škole.

A kako je ona postala sponzoruša? 'Preokret se dogodio jedne večeri kada sam odlučila prekinuti s čovjekom koji je za večeru donosio KFC. Kad bi me poljubio, ostajale bi mi mrvice na usnama. Jedne večeri je otišao i ja sam odlučila potražiti boljeg muškaraca za sebe i odmah sam se bacila na istraživanje', priznala je trenutačno najpoznatija sponzoruša na svijetu.