NAJVEĆI STRAH U ŽIVOTU

Nicole Scherzinger napala banda s pištoljima

16.12.2011 u 09:36

Bionic
Reading

Iako su joj banditi prijetili pištoljem, Nicole Scherzinger ostala je neozlijeđena, ali se jako uplašila, pa je kasnije kupila blindirani automobil

Putujući Meksikom prije dva mjeseca, pjevačica Nicole Scherzinger doživjela je situaciju kakvu nikada nije mogla niti sanjati. Naime,

automobil u kojemu se vozila članica žirija 'X Factora' s još nekoliko suradnika zaustavila je naoružana skupina bandita. Lijepa pjevačica tako je neko vrijeme bila na nišanu pištolja.

Srećom, atraktivna 33-godišnjakinja prošla je neozlijeđena fizički, ali se psihički nije dobro osjećala. Upravo zbog toga nabavila je automobil otporan na metke.

'Ljudi oko našega automobila bili su naoružani, kao u filmovima', izjavio je jedan od suradnika Nicole Scherzinger koji se toga dana našao s njom u automobilu. Dodao je da je lijepa pjevačica proklela dan kada su nogom stupili u Meksiko.

Pjevačica je boravila u Meksiku kako bi snimila spot za pjesmu Try with Me. Scene su se snimale na području prašume Xilitla. Nažalost, umjesto lijepoga krajolika, pjevačici je u sjećanju ostala lokalna banda.