PONOVNO DOMINIRA

Nicole Kidman s pravom nosi titulu kraljice crvenih tepiha

13.12.2018 u 11:27

Bionic
Reading

Holivudska diva Nicole Kidman trenutno marljivo promovira novi filmski hit 'Aquaman' iz DC-jeve radionice, a na svjetskoj premijeri u Los Angelesu još jednom potvrdila je titulu najbolje odjevene dame na crvenom tepihu svečanih događanja

Novi junak DC svijeta 'Aquaman' polako i sigurno krenuo je rušiti rekorde na kino blagajnama. Radnja filma prati polu-čovjeka, polu-atlantskog heroja Arthura Curryja (Jason Momoa), kojem je majka kraljica Atlanna (Nicole Kidman) prepustila prijestolje podvodnog kraljevstva Atlantide. Aquamanov polubrat Orm (Patrick Wilson), međutim, duboko je razočaran činjenicom da prijestolje nije njegovo zbog čega započinje rat s glavnim superjunakom.

Aquaman - Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Promoviranje filmske podvodne avanture nastavilo se u Los Angelesu, a na crvenom tepihu kineskog kazališta TCL, 51- godišnja holivudska diva Nicole Kidman uspjela je posebno modno briljirati zahvaljujući dugogodišnjoj stilistici i modnoj urednici magazina InStyle, Juliji von Boehm.

  • +12
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za australsku divu ova slavna stilistica s njujorškom adresom odabrala je elegantnu, Armani Prive haljinu s mnoštvom volana, crnih detalja i srebrnim cirkonima koji su činili točkasti uzorak na materijalu tila.

Raskošnu haljinu s halter ovratnikom, holivudska diva nosila je uz crne sandale tankih remenčića i decentan dijamantan nakit Harryja Winstona, dok je odabir frizure pao na nemarnu punđu s istaknutim prednjim pramenovima.

U sezoni nagrada koja tradicionalno započinje početkom nove godine, 51- godišnju Nicole Kidman itekako ćemo viđati na crvenom tepihu. U nedavno objavljenoj listi nominiranih za nagradu Zlatni globus, Nicole se bori za novi zlatni kipić u kategoriji 'Najbolje dramske glumice' zahvaljujući filmu 'Destroyer'.

  • +10
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia