FARMA

Nicole Bulat ne priča s menadžerom, a spavat će skupa

16.03.2010 u 14:12

Bionic
Reading

Nicole Bulat i Dževad Zahirović nekada su bili najbliži suradnici, potom su raskinuli suradnju jer se ona navodno nije pridržavala ugovora, a sada će oboje biti na Farmi te spavati u istoj sobi

Proteklog tjedna objavljena su imena svih kandidata nove sezone reality showaFarma koji će se po mnogočemu razlikovati. To je producentima i bio cilj - da dođe do što više konflikata koji će dizati toliko željenu gledanost.

Jedan takav par zasigurno će biti bivša Feminemka, pjevačica Nicole Bulat i menadžer Dževad Zahirović. Dževad je bio menadžer Feminnema, a kada je Nicole odlučila otići iz benda, i Dževad je otišao za njom. Njih dvoje kratko su surađivali, no kasnije su se i oni posvađali zbog različitih mišljenja.

     

'Nicole je divna djevojka, trudimo se da uvijek izgleda lijepo, bude isfenirana i sređena na intervjuima, da se pristojno ponaša i dostojanstveno predstavlja svoje ime i, na kraju, nas koji iza nje stojimo', kazala je nedavno Suada Zahirović, Dževadova supruga i PR menadžerica koja se brinula za Nicole.

'Počela je nastupati na gažama bez mog znanja i pristanka. Ja sam htio da ona ide u jednom smjeru, a ona je više težila narodnjacima. Naš sukob je došao do te mjere da uopće više ne razgovaramo', kazao je Dževad kojem će biti teško, vjerojatno kao i Nicole, držati jezik za zubima kada se po dobrom starom običaju farmeri predvečer napiju rakije ili vina i počnu otkrivati dugo čuvane tajne.

'Iako smo raskinuli suradnju jer se nije pridržavala ugovora, o Nicole mislim sve najbolje', kazala je Suada koja nije ljubomorna na to što će s njezinim suprugom na Farmi biti bivše i sadašnje Playboyeve zečice