nova frizura

Ni Viktorija Rađa nije odoljela popularnoj frizuri, a ošišala ju je prijateljica

15.12.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Baš kao i većina Splićanki, Viktorija Rađa voli pratiti modu i modne trendove. S obzirom da je sada bob frizura posebno in, ne čudi da se Viktorija odlučila promijeniti svoj look i u zimske dane unijeti malo razigranosti! Bob joj stoji odlično, ali za takav rez bilo je potrebno i hrabrosti jer ju je šišala prijateljica

Viktorija Rađa uvijek je u trendu! Njezina sjajna linija i vitke noge omogućuju joj da uvijek izgleda sjajno, a smisao za modu uvijek ju dobro obuče. Zadnje dvije godine posebno je popularna bob frizura, a prekrasna Splićanka nije mogla odoljeti tom trendu.

Kraća kosa unosi živost u izgled jer je nekoć duga kosa velikim rezom boba sada posve zdrava i lepršava. Njezin novi look sigurno će sve zadiviti, a neke možda i potaknuti na odlazak frizeru po istu frizuru.

Njezina odluka pala je na kraći bob koji je vrlo lako stilizirati, a pristaje baš svakom obliku lica.

Osim što se hrabro odlučila odrezati veći dio kose, prepustila se u ruke prijateljici Maji. Plavokosa Maja svoje 'frizerske trikove' naučila je na Instagramu te ih je odlučila isprobati na popularnoj prijateljici. Viktorija i Maja dugogodišnje su prijateljice, a i dijele kumstvo malenoj Rozi, mlađoj kćeri voditeljice Marijane Batinić.

Vrckasta Viktorija nosila je nešto duži bob 2019. godine kada je sve obožavatelje iznenadila plesnim umijećem na showu Ples sa zvijezdama, a s mentorom Markom Mrkićem prošla je i u finale.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX