SVI IH VOLE

Ni bivša prva dama nije odoljela šarmu jednih od najpoželjnijih tenisica prepoznatljivog dizajna

13.08.2020 u 13:12

Bionic
Reading

Michelle Obama još uvijek izaziva pozornost gdjegod da se pojavi, a zahvaljujući svojim modnim kombinacijama redovito je bila vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih prvih dama

Ni nakon odlaska iz Bijele kuće, uspješna pravnica i supruga bivšeg predsjednika SAD-a Baracka Obame, nije prestala intrigirati javnost, a miljenica modnih kritičara, stalno iznova dokazuje kako nije bez razloga nosila laskavu titulu nove modne ikone.

Ovih dana mediji bruje o uvijek elegantnoj Michelle koja ima pune ruke posla oko svojih novih projekata.

Bivša prva dama na svojem je Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj razgovara s novinarkom i bivšom voditeljicom NPR-a Michele Norris o lansiranju njezinog prvog podcasta, ali i o Netflixovom dokumentarcu koji otkriva dosad nepoznate stvari o odrastanju i životu Michelle Obame.

Elegantna Michelle ponovno je pokazala svoj nevjerojatni osjećaj za stil odabravši za intervju cool kombinaciju kojoj je teško naći manu.

Obama zna kako su klasična modna rješenja uvijek najbolja pa je bez greške spojila bijelu bluzu i traperice, a ono što je ukralo svu pažnju modnih ovisnica bile su trendi tenisice s potpisom hvaljenog talijanskog brenda Golden Goose koje obožavaju mnoge slavne fashionistice.

Michelle se odlučila za efektni model s metalnim dijelovima koji je dao posve novu notu njezinom ležernom stajlingu.

Ove luksuzne tenisice čija je cijena oko 2 tisuće kuna, prepoznatljivog 'iznošenog' izgleda koje fantastično izgledaju i u kombinaciji s trapericama, haljinama ili kuloticama, osim Michelle osvojile su i Anu de Armas, Jennu Dewan, Selenu Gomez....

Popularne tenisice obožavaju i brojne poznate Hrvatice, među kojima su Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić, Tatjana Dragović, Mirela Forić Srna...

  • +2
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Michelle Obama je autorica autobiografije pod nazivom 'Becoming' (Moja priča) koja je postala bestseller, te je početkom ove godine objavljena i u formi audio knjige.