SURADNJA kakvu još niste vidjeli

Ovo je brend koji postavlja visoku ljestvicu luksuza u automobilizmu

09.04.2024 u 09:39

Bionic
Reading

U novom poglavlju luksuza i kulinarske izvrsnosti, DS Automobiles i udruga JRE (Jeunes Restaurateurs) najavili su uzbudljivu suradnju koja je predstavljena kroz inspirativni video. Video naglašava zajedničke vrijednosti dviju prestižnih marki, predstavljajući spoj inovativnosti, tradicije i neusporedivog savoir-fairea.

U suradnji koja obilježava spajanje luksuza i gastronomske strasti, DS Automobiles i udruga JRE predstavljaju ekskluzivno partnerstvo koje će ljubitelje finih automobila i izvanredne hrane povesti na nezaboravno putovanje kroz svijet vrhunske izrade i kulinarske majstorije. U središtu ovog jedinstvenog susreta nalaze se Samia Hamitouche direktorica brenda DS Automobiles i Vjeko Bašić, vrhunski chef čije su kulinarske vještine i životno iskustvo u savršenoj sinergiji s filozofijom koju DS Automobiles njeguje od svog osnutka.

Ljubav prema automobilskoj industriji

DS Automobiles simbolizira vrhunac francuskog inženjerstva, spajajući besprijekornu izradu s naprednim tehnologijama, čime stvara jedinstveno iskustvo vožnje koje premašuje očekivanja.

˝Ljubav prema automobilskoj industriji se razvila vrlo spontano i prirodno , počela je sa poznavanjem francuskog jezika, jednostavno su se okolnosti posložile i ja sam uplovila u francuski svijet i francuske automobile˝ rekla je Samia Hamitouche direktorica brenda DS Automobiles.

Kako kaže u svakodnevnom radu motivira ju težnja za uspjehom i kreativnosti te prema tome svaki dan treba osmisliti kako će napraviti nešto bolje i više te uvijek držati motivaciju sa svim ljudima s kojima radi.

Ova posvećenost izvrsnosti odražava se i u partnerstvu s udrugom JRE, koja okuplja renomirane kuhare s Michelinovim zvjezdicama za stvaranje ekskluzivnih gastronomskih iskustava.

Savoir-Faire i Strast Prema Gastronomiji

DS Automobiles, utjelovljenje pariškog luksuza i inovativnog dizajna, u svom poslovanju ističe istu strast i posvećenost detaljima koju nalazimo u visokoj gastronomiji. Kroz kratki video, chef Vjeko Bašić dijeli svoje bogato životno iskustvo, demonstrirajući kako se strast prema kuhanju i umijeće pripreme te serviranja francuskih delicija mogu usporediti s elegancijom i sofisticiranošću koju DS Automobiles donosi na ceste.

˝Naš posao sastoji se od tisuću detalja i što ih prije savladamo to smo uspješniji u poslu. Kao što automobilska industrija vodi brigu o detaljima, tako i mi u svojim restoranima vodimo brigu o detaljima.˝

Kako i sam kaže, ljubav prema kuhanju razvila se još od malih nogu, a da započne karijeru u svijetu kulinarstva inspirirao ga je osjećaj zadovoljnog gosta pri izlasku iz restorana.

  • +9
Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kroz ovu suradnju, DS Automobiles ne samo da slavi francusku kulturu i baštinu već i stvara nezaboravna iskustva koja povezuju ljubitelje vrhunske automobilske izvrsnosti s visokom kuhinjom. Partnerstvo osvjetljava zajedničke vrijednosti preciznosti, strasti, i kreativnosti, pozivajući nas na putovanje koje objedinjuje najbolje iz oba svijet.

Pridružite nam se u ovoj izuzetnoj avanturi s DS Automobilima i visokom gastronomijom, gdje svaki detalj priča priču o strasti, inovacijama, i težnji za savršenstvom, utjelovljujući srž francuske izvrsnosti i postavljajući nove standarde luksuznih doživljaja.

Prilog je nastao u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s DS Automobiles.