LUDI ZAHTJEVI

Nevjerojatno je što sve gosti znaju tražiti u hotelima

26.10.2014 u 08:27

Bionic
Reading

Većina gostiju vidi hotelsko osoblje kao tražilicu na računalu – smatraju da ne postoji ništa što ne mogu naći

Jedan recepcionar iz South Beacha u Miamiju zapisivao je bizarne zahtjeve svojih gostiju, piše australski News.

Evo što se našlo na toj listi:

Instruktor joge u tri sata u noći

Ovaj neobičan zahtjev nije se dogodio samo jednom. Hotelsko osoblje zamoljeno je da usred noći pronađe instruktora joge ili neke druge vrste tjelovježbe. Uglavnom se radilo o manekenkama koje su se željele pripremiti za ranojutarnje snimanje.

Trenirani majmun koji zna plesati

Jedna filmska ekipa tražila je treniranog majmuna koji zna plesati jer njihova uobičajena zvijezda u zadnji tren nije mogla nastupiti.

Mačji pediker s dozvolom

Jedan od gostiju svugdje sa sobom vodio je plašljivu mačku koja je jedne noći malo poludjela i počela grebati hotelski namještaj i svog vlasnika. Gost je zamolio da mu nađu nekoga tko profesionalno krati mačje pandže.

Tablete za spavanje

Jedan od najčešćih zahtjeva su tablete za spavanje za koje treba imati recept.

Piletina vrijedna 5.000 dolara

Poznata pop zvijezda jednom je djelatniku hotela uručila 5.000 dolara u gotovini i rekla da želi onoliko piletine iz KFC-a koliko za to može dobiti. Osoblje je posjetilo tri različita restorana i pobrinulo se da piletina ostane topla.

Eskort

Još jedna česta molba gostiju je da im osoblje pronađe pratnju za slavlja i tulume.

Tri Lamborghinija

Jedna slavna osoba tražila je tri Lamborghinija kako bi mogla organizirati malu utrku sa svojom pratnjom.

Kostimi

Osoblje hotela više puta je usred noći zamoljeno da nekome nabavi poseban kostim, među kojima su bili i seksi školska uniforma i odijelo iz filma 'Catwoman'. Srećom, Miami ima trgovine koje su specijalizirane za takve stvari i uvijek otvorene.

Pilula za dan poslije

Kći jednog bogatog trgovca nekretninama sišla je u vrijeme doručka i od djelatnika hotela tražila 'plan B'. Kad joj je djelatnik dao do znanja da nema pojma o čemu priča, ona mu je otvoreno rekla da treba pilulu za dan poslije. Kako za to treba neki dokument, osoblje joj je ispunilo želju nakon što im je predala svoju vozačku dozvolu.