RAFAELA FRANIĆ:

Nevjerojatno je da su se odlučili baš za mene

29.11.2010 u 13:13

Bionic
Reading

Pobjednica showa 'Hrvatski top model' Rafaela Franić otkrila nam je kako se osjeća nakon završetka showa te koji su joj planovi za dalje

'Nisam očekivala da ću pobijediti, potpuno me iznenadila odluka žirija. Sve tri u finalu smo bile jednako dobre i imale smo jednake šanse. Nevjerojatno je da su se odlučili baš za mene', skromno nam je rekla Rafaela Franić, pobjednica druge sezone RTL-ova showa 'Hrvatski top model'.

Rafaela još uvijek ne zna u kojoj će joj se mjeri život sada promijeniti, ali kaže da već primjećuje neke promjene jer su je već počeli proganjati novinari. Rafaela će dan iza natjecanja snimiti spot za pjesmu izvođača Zorana Mišića.

'Nemam pojma što ću dalje, još sam u šoku. Mislim da se trebam malo smiriti pa onda vidjeti što i kako dalje. Svi prijatelji i obitelj su mi nedostajali ovo prethodno vrijeme, tako da ću malo biti s njima. Osim ovih obaveza koje su mi u ugovoru, nekih konkretnijih planova zasad još nemam, ali mislim u modi napraviti što više budem mogla', otkrila je svoje planove Rafaela.

Na proslavi povodom završetka showa bile su i ostale djevojke koje su se natjecale. Pitali smo djevojku koja je prva otpala te večeri koliko joj je žao što ona nije pobijedila.

'Neću reći da ne bih voljela da sam baš ja pobijedila jer, naravno, bih. Htjela bih da sam ja postala top model, ali Rafaela mi je bila jedna od najdražih kandidatkinja s kojom sam kliknula od početka natjecanja i s kojom ću se i privatno najvjerojatnije družiti i drago mi je zbog nje da je uspjela', iskreno je odgovorila Andrea Katkić

Jedna od djevojaka koja je odmah na početku napustila show rekla nam je da joj nije žao zbog svoje odluke. 'Još sam mlada i uvijek se mogu baviti manekenstvom ako to budem htjela. Nije mi ovaj show legao od prve, tako da sam sama odlučila odustati. Mnogi mi večeras govore kako bih ja sigurno bila jedna od finalistica, ako ne i pobjednica, ali meni svejedno nije žao zbog moje odluke, jer trenutno imam neke druge prioritete u životu', rekla nam je Ela Arapović, jedina finalistica koja je sama odustala od natjecanja.