MUKU MUČI

Nevena Rendeli sva u bolovima

14.10.2013 u 08:26

Bionic
Reading

Ostala su još tri tjedna do početka osme sezone 'Plesa sa zvijezdama', a natjecateljice Nevena Rendeli i glumica Ornela Vištica već su iskusile prve bolove u mišićima

'Vježbamo tek dva tjedna, a mene već sve boli. Doduše, čini mi se da mi najmanje vježbamo. Drugi su jako ozbiljno shvatili sve ovo, a ja ipak moram i raditi pa plešem kad stignem, otprilike četiri puta tjedno. Uglavnom, zasad znam da me boli svaki mišić, što znači da mišiće ipak imam, samo dosada nisam znala za što točno služe', rekla je Nevena Reneli za Večernji list.


Ornela je nešto pozitivnija. 'Uz entuzijazam i pozitivnu energiju svaki problem u ovom plesu za mene postaje lakše rješiv. Moj je partner veliki profesionalac koji iz mene uspijeva izvući maksimum', kaže glumica.

Nevena Rendeli kaže da ne slovi kao najbolja plesačica pa su njezine prijateljice ostale začuđene kada im je rekla da će sudjelovati u showu. Sve su uzviknule: 'Molimo te, nemoj!' 'I suprug Marijan Bračulj odbija vjerovati da ću zaplesati pred kamerama', kaže voditeljica.

A prepoznaje li njezin plesni partner Patrik Majcen u njoj novu Ginger Rogers? 'Mislim da on misli da u meni čuči Charlie Chaplin, s obzirom na kretnje koje uspijem izvesti, a koje ne izgledaju ženstveno.'