BLISTA U 74-OJ

Neuništiva Helen Mirren servirala kraljevski glamur na crvenom tepihu

26.09.2019 u 14:56

Bionic
Reading

Britansku glumačku divu Helen Mirren uskoro ćemo ugledati u ulozi bivše ruske carice u iščekivanoj miniseriji 'Catherine the Great', a na njezinoj svečanoj premijeri u londonskomkinu Curzon Mayfair sve je oduševila izdanjem dostojnim kraljevske titule

Nakon što je neustrašivim modnim izdanjem uspjela privući posebnu pozornost javnosti na predstavljanju nove kolekcije Victorije Beckham, proslavljena britanska glumica Helen Mirren u kraljevskom stilu pojavila se na crvenom tepihu svečane premijere svoje nove miniserije u kojoj utjelovljuje lik bivše ruske carice, Katarine Velike.

  • +3
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / SOPA Images

Izašavši iz pozlaćene nosiljke, kojom je upravljalo nekoliko muškaraca odjevenih u repliku odora pripadnika ruske carske vojske, Helen Mirren servirala je pravi kraljevski glamur na crvenom tepihu.

Kombinaciju hlača ekstremno širokih nogavica i plavog korzetnog topa s potpisom ciparskog dizajnera Husseina Chalayana , slavna britanska glumica učinila je itekako posebnim zahvaljujući kompletu skupocjenog nakita u znaku plavih safira.

Svečano izdanje u kraljevskoj maniri, Dame Helen Mirren kompletirala je patentnim salonkama u špic i velikom pismo torbom s dodatkom resice.