bogata ponuda okusa

Nespresso je u Hrvatskoj, a provest će vas cijelim svijetom

02.11.2018 u 09:05

  • +15

Nespresso stigao u Hrvatsku

Izvor: Promo fotografije / Autor: Boris Miletić

Bionic
Reading

Istina je - Nespresso je napokon stigao u Hrvatsku

Ukoliko ste još uvijek previše uzbuđeni da biste otpustili stanje nevjerice, kliknite na Nespresso webshop link i istražite bogatu ponudu okusa, aparata i dodataka za kavu ovog globalno obožavanog brenda.

Iskustvo ne mora biti samo digitalno. Od 22. listopada, Zagreb je prvi grad u regiji s Nespresso butik prodavaonicom pa ako ste u blizini Arena Centra, svratite i u prizemlju Centra pronađite Nespresso logo iznad ulaza koji već na prvi pogled, čak i iz daljine, nagovještava bogatstvo ponude.

Prepustite se. Nespresso iskustvo je nešto zaista posebno. Od svojih početaka 1986. godine, Nespresso zajednica nazočila je kontinuiranom razvoju i revoluciji istinskog užitka u ispijanju kave.

Master Origin – podrijetlo inspiriralo, majstori usavršavali

Proučite okuse. Uronite u priču iza svakog od njih i obogatite novim doživljajima kave. Master Origin nova je linija single origin kava na kojima su radili najbolji majstori iz različitih dijelova svijeta, od kojih svaka ima poseban okus i aromu.

Stvorena u maglovitim džunglama sjevera otoka Sumatra, od strane uzgajatelja koji su usavršili umjetnost mokrog ljuštenja, Indonesia je egzotična kava s bogatim, baršunastim tijelom i divljim drvenastim notama. Ethiopia donosi lagane note voćnog džema i cvjetova naranče. Colombia, ostavljena da zrije na grani mnogo dulje, a onda pojedinačno ručno brana na dan kad je savršeno spremna. Klasična kasno brana kava sa živopisnim vinskim notama crvenog i bobičastog voća.

Ako je vaš odabir India, pripremite se za intenzivnu, aromatičnu šalicu kave s nizom začinjenih, drvenastih nota. Potpuno izložena vlažnim monsunskim vjetrovima i jakoj indijskoj vrućini kako bi se stvorio robustan, moćan karakter. I naposlijetku, Nicaragua - pozorno okretana na suncu kako bi upila prirodne šećere svog voća. Iznimno uravnotežena black-honey kava, s glatkom, satenastom teksturom i slatkim okusom žitarica. I to je samo 5 od ukupno 25 različitih okusa Nespresso kave.

Bajkovito. Čudesno. Onako kako samo Nespresso može i zna.

Izvori Nespressa počivaju na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kave iz najboljih predjela svijeta u kojima ova biljka raste, a brend karakterizira i vrlo strog selekcijski postupak zbog čega samo jedan do dva posto kave iz cijelog svijeta zadovoljava okus, aromu i mjerila kvalitete brenda. Svaka Nespresso kapsula prodana u svijetu proizvedena je u jednom od najsuvremenijih proizvodnih centara u Švicarskoj.