boja devine dlake

Nepogrešiva investicija: Ovaj kaput nikad nije bio popularniji, a nosit ćete ga godinama

05.11.2023 u 15:36

Bionic
Reading

Kaput boje devine dlake modni je klasik koji nikad neće biti 'out', a ove sezone posebno je pogođen odabir za ležerne, koliko i formalne kombinacije

Odabir pravog kaputa nije nimalo lak zadatak, posebno ako želite nositi onaj koji je u skladu s najnovijim trendovima, a opet dolazi s garancijom nosivosti i u narednim sezonama.

Ako ste ove zime planirali uložiti u novi kaput, stajlinzi ulične mode jasno pokazuju kako su nepogrešiv odabir modeli u boji devine dlake. Ovu investiciju sigurno nećete zažaliti jer je riječ o pravom bezvremenskom modelu koji garantirano neće izaći iz mode niti narednih godina.

Na modnim pistama tjedana mode jesen-zima 2023-2024. vidjeli smo razne modele, koji garantiraju da će baš svatko pronaći nešto u skladu s vlastitim stilom.

Dries Van Noten ga je kreirao u muževnoj verziji s klasičnim remenom, dok je Hermes dizajnirao minimalistički model obogaćen chic remenom, a Miu Miu ga je kombinirala sa sportskom odjećom, dodajući svemu dozu suvremenosti.

Sve to samo je potvrdilo koliko ovaj komad dobro funkcionira u formalnim, koliko i u ležernim odjevnim kombinacijama te koliko ga je lako stilizirati s raznim komadima.

Upravo ga njegova svestranost i elegantan stil, kao i osjećaj topline koji pruža i u najhladnijim danima, čine savršenim odabir za unaprjeđenje svoje kolekcije pravim modnim klasikom.