ide uz sve

Njime je nemoguće pogriješiti: Najljepši kaput ove sezone nosi se godinama

19.10.2023 u 17:20

Bionic
Reading

Kada se Taylor Swift prvi put službeno pojavila s novim dečkom Travisom Kelceom u New Yorku, bilo je jasno - svijet poznatih ima novi par iz snova! No osim nove ljubavne priče, mnogima je pažnju privukao još jedan njezin sjajan stajling kojim je dominirao kaput sezone

Taylor Swift nedavno se neustrašivo prošetala ulicama New Yorka držeći se za ruke s novim dečkom Travisom Kelceom te tako svijetu obznanila i potvrdila novu romansu. Najslavnija pjevačica današnjice s igračem američkog nogometa prošetala je ispred fotografa razmjenjujući romantične poglede i držeći se za ruke, a ono što je ljubiteljima mode odmah zapelo za oko bila je još jedna njezina sjajna modna kombinacija. U prvom redu trendi kaput, jedan od najpoželjnijih komada ove sezone.

Taylor Swift nosi najljepši trend kaputa za jesen 2023.

Pjevačica je oduševila na putu do slavnog restorana Nobu u kombinaciji satenskog topa i hlača s potpisom Versacea te Gantovog kaputa kariranog uzorka, elegantnog klasika koji će ponovno biti vrlo popularan ove godine te ćemo ga ove jeseni viđati posvuda.

Posebno su u trendu kaputi obilježeni uzorkom houndstooth. Izvorno izrađen od ručno tkane vunene tkanine u Škotskom gorju, ovaj je uzorak dobio ime po sličnosti s otiscima kokoši ili pijetlova.

  • +2
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U 1930-im i 1940-im houndstooth je postao jako popularan u modi. Tipične boje uzorka bile su crna i bijela, ali se sada može pojaviti i u drugim kombinacijama. Bez obzira na to, jedno je sigurno – baš uvijek simbolizira tradicionalnu profinjenost i klasičnu eleganciju. A obzirom na to da je Swift samozatajna ljubiteljica glamura starog Hollywooda, nije ni čudo da joj je za oko zapeo ovaj uzorak.

Inače, kaputi s uzorkom houndstooth, baš kao i obični karirani i pepita uzorci, baš uvijek odišu elegancijom, a nose se uz sve. Za dnevni look uz traperice ili džemper-haljine, a za večernji, baš kao Swift, sa satenskim hlačama i topom ili pak s bluzom i plisiranom suknjom.

  • +8
Kaputi kariranog uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo