nećete odoljeti

Neodoljivo elegantne i udobne: Najljepše bijele haljine za ljeto 2022.

24.07.2022 u 17:26

Bionic
Reading

Kada koža poprimi preplanuli izgled, ništa ne izgleda tako lijepo i zavodljivo kao bijela haljina. Lagane, jednostavne i neodoljivo elegantne u svakoj prilici, ljetne haljine u bijeloj boji predstavljaju itekako poželjan modni komad, a ako ste još uvijek u potrazi za onom pravom, nemoguće je pogriješiti ako odaberete ova četiri modela

U Parizu se nedavno zbio modni događaj itekako vrijedan pažnje – predstavljanje dugo očekivanih couture revija. Odabrani dizajnerski brendovi, od Chanela, Diora i Schiaparellija do Armani Privéa, pokazali su svoju haute couture odjeću, odnosno dizajne koji odgovaraju visokoj umjetnosti krojenja. Vrhunac svake revije dakako je vjenčanica te se najčešće predstavlja kao zadnji komad na modnoj pisti. Iako danas postoje vjenčanice u velikom izboru boja, haute couture modeli gotovo su uvijek u bijeloj boji - ona jednostavno predstavlja nešto posebno, lagano i sanjivo te je savršen izbor za taj poseban dan u životu.

No činjenica je da te haljine imaju paprenu cijenu i da rijetko tko ima mogućnost uložiti u couture kreacije, no to ne znači da ih se morate odreći. Nadahnute modelima iz snova s ​​modnih revija, ovo su neke od najljepših bijelih haljina za ljeto 2022. I najbolje od svega, mogu se nositi ne samo jedan, već svaki dan, a ako odaberete ova četiri modela, sigurno nećete pogriješiti.

  • +19
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Trendi pletene haljine u bijeloj boji

Ljetni pleteni komadi su must have, u što se ubraja i pletena haljina. Iako se pleteni komadi više vezuju uz jesen i zimu, ovaj modni trend je odličan i za toplu sezonu zahvaljujući prozračnom grubljem pletenju i ljetnim materijalima, poput lana ili pamuka. Naime, zbog svijetle nijanse, čak i pletene maksi haljine izgledaju super lagano i nježno.

Bijele košulja-haljine

Trendi overiszed košulje u ljetne dane transformiraju se u košulja-haljine. Malo šireg kroja i duljine iznad koljena, ovi modeli savršeno spajaju eleganciju i chic izgled. Ovaj modni trend je s jedne strane ozbiljan jer spaja klasične atribute košulje, a s druge strane košulja je prozračan komad zahvaljujući pamučnom materijalu. Nosite ju uz trendi natikače, a u jesenske dane spojite s hlačama i uputite se u ured.

Romantične haljine u bijeloj boji

Ovaj modni trend zapravo je najbliži couture vjenčanicama i jednostavno romantičan sa svojim volanima i čipkastim detaljima. Savršen je izbor ne samo za ležerno vjenčanje, već i za šetnju ili posebnu večeru. Teško je ne pronaći takvu haljinu po vlastitoj mjeri jer dolaze u mini i maksi duljinama.

Bijele haljine s printom

Trendi bijele haljine ove sezone dolaze i s malo boje te osvježavaju modnu scenu razigranim printovima. Bilo cvijećem, bilo grafičkim elementima, svima kojima je obična bijela haljina dosadna i priželjkuju nešto malo drugačije za oko će lako zapeti ovi modeli.