top izbor

Bijeli badić vlada ljetnom sezonom, no prilikom kupnje obavezno pripazite na jedan malen, ali važan detalj

06.07.2022 u 13:48

Bionic
Reading

Bijela boja posebno laskavo i lijepo izgleda u kombinaciji s preplanulim tenom. Bijele ljetne haljine već odavno su se nametnule kao ljetni must have, a s dolaskom sezone kupanja i uživanja na plaži i bazenu, krajnje je vrijeme da bacite oko i na bijele badiće

Ima nešto posebno elegantno u bijeloj boji; gotovo svaki modni komad u toj svijetloj i pročišćenoj nijansi djeluje tako ženstveno, ali i zavodljivo. Bijeli kupaći kostimi i bikiniji ove sezone veliki su modni trend, a baš sve modne influencerice žele se dokopati svog savršenog badića u toj poželjnoj boji.

Zaboravite na trenutak neonske boje i cvjetne printeve i dajte šansu bijelom badiću koji je vrući hit ove sezone.

Inače, ljetnom modom dominiraju bijele haljine i tunike koje odišu chic elegancijom i sjajno se slažu s različitim modnim dodacima i nakitom. Bijeli badić idealan je odabir kako za plažu tako i za bazen, ovaj trend koji je zavladao među influencericama doista vrijedi iskopirati.

  • +17
Bijeli badići Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Zbog ovog volimo bijele kupaće kostime

Bijela je bezvremenska i elegantna, a također pruža doslovce bijelo platno za oblikovanje ljetnog izgleda na plaži ili bazenu s privlačnim dodacima kao što su nakit, sandale ili lepršave marame.

Ali bijeli badić također je apsolutni statement komad sam po sebi i savršeno ističe preplanulu kožu. Uz to, usprkos mogućim predrasudama, bijeli badić odlično izgleda u svim veličinama, od većih do manjih.

Prilikom kupovine treba posebno obratiti pažnju na debljinu i kvalitetu materijala jer bijeli badići nakon što se smoče mogu postati prozirni. Stoga uvijek radije birajte dobro podstavljen model ili onaj gušće teksture ili od strukturiranih materijala.

Bijeli bikini u tren ona se može pretvoriti u vrlo trendi dio ljetnog looka za izlazak nakon plaže. Samo dodajte malo nakita, sjajnu suknju i uzbudljive sandale i gornji dio bikinija postat će seksi crop top.