FRANCUSKI ŠIK

Neodoljivi kaput koji će uljepšati i najtmurniji dan

18.10.2016 u 14:31

Bionic
Reading

U očekivanju drugog djeteta, lijepa oskarovka, francuska glumica Marion Cotillard u društvu supruga pojavila se na pariškom crvenom tepihu i sve zadivila pojavom u neodoljivo efektnom kaputu

Trudnički trbuščić 41-godišnja MarionCotillard prekrila je mini crnom haljinom s čipkastim porubom u kombinaciji s hulahupkama točkastog uzorka i udobnim parom gležnjača na petu.

Crnu kombinaciju od glave do pete, lijepa Marion začinila je predimenzioniranim kaputom u baby blue nijansi, a njegova glavna posebnost, osim u kroju, leži u detaljima poput velike kragne i upečatljivih crnih gumba u formi dvorednog kopčanja.

Šik izdanje na crvenom tepihu povodom dolaska na premijeru dokumentarca 'Beyond The Flood', Marion je zaokružila raspuštenom lob frizurom i make-upom u prirodnim tonovima.

Ova francuska glumica nedavno se našla na meti javnosti zahvaljujući razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie, zbog kojeg su je mnogi optuživali. Na medijske napise, Marion je odgovorila u službenom priopćenju demantiravši aferu sa slavnim glumcem.

Marion koja ima petogodišnjeg sina Marcela s francuskim glumcem Guillaumeom Canetom, trenutno očekuje drugo dijete.