ULJEPŠAT ĆE SVAKI DAN

Neodoljiva proljetna kolekcija Marca Jacobsa

09.02.2016 u 12:30

  • +12

Marc Jacobs kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dominacija šljokica, kristala i otkačenih uzoraka iz proljetne kolekcije Marca Jacobsa obećava odlične odjevne kombinacije

Kolekcija koju je Marc Jacobs predstavio na njujorškom tjednu mode u rujnu prošle godine nosila su trenutačno najtraženija manekenska imena Joan Smalls, Lineisy Montero, Molly Bair i Kendall Jenner, ali i glumica u usponu Emily Ratajkowski.

Dominanta tema kolekcije bila je Americana, a modeli su nosili torbe ukrašene bojama američke zastave. No osim toga, Jacobs je pokazao sjajne baseball jakne, odijela s hlačama, stole od krzna, kaubojske čizme… Poigravao se i kontrastima spojivši debele vunene veste sa sjajnim večernjim suknjama, a kao jedan od upečatljivijih printova ovog puta pojavljuje se motiv žene koja nosi 3D naočale. Upravo su detalji ti koji Jacobsovu novu kolekciji čine tako privlačnom i neodoljivom.

'Volim taj spoj stvari, skupog i jeftinog, bogatog i siromašnog, svih tih kontrasta, svakodnevnog i nečeg izuzetnog', rekao je Jacobs.

Dugoočekivana i hvaljena kolekcija Marca Jacobsa za proljeće/ljeto 2016. tijekom veljače stiže u Zagreb (Elysées, Ilica 7).