SEKSI BRAZILKA

Neodoljiva Adriana Lima u vrućoj kampanji

17.02.2015 u 07:00

  • +18

Adriana Lima u vrućoj kampanji za Vogue Eyewear

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vogue

Bionic
Reading

Prekrasna brazilska manekenka Adriana Lima po prvi puta se pojavljuje u kampanji za Vogue Eyewear, dok su Deepika Padukone i Liu Shi-Shi već sudjelovale u međunarodnoj kampanji za 2013. godinu. Svaki model naočala koje nose osobno su odabrale te one savršeno

Jedna od najljepših žena svijeta, Adriana Lima, tijekom svoje desetogodišnje manekenske karijere kročila je najprestižnijim svjetskim modnim pistama, pojavljivala se na naslovnicama brojnih časopisa te sudjelovala u uspješnim kampanjama izvan svijeta mode. Kampanju s Adrianom Limom u legendarnom ljetovalištu Búzios u Brazilu, koje je još 60-ih proslavila Brigitte Bardot, snimila je Ellen von Unwerth poznata po svojim fotografijama najljepših žena na svijetu.

Kampanja u kojoj sudjeluju tri glamurozne svjetske dive: brazilski model Adriana Lima, indijska glumica Deepika Padukone i kineska glumica Liu Shi-Shi, snimljena je u tropskom duhu.  prikazujući Adrianu s najnovijim trendi modelima Vogue Eyewear naočalama.

Adriana Lima po prvi puta se pojavljuje u kampanji za Vogue Eyewear, dok su Deepika Padukone i Liu Shi-Shi već sudjelovale u međunarodnoj kampanji za 2013. godinu. Svaki model naočala koje nose osobno su odabrale te one savršeno odražavaju njihovu osobnost i stil.

'Angažiranjem ove tri predivne dame željeli smo istaknuti važnost koju Vogue Eyewear pridaje svim ženama diljem svijeta. Premda se međusobno razlikuju i potječu s različitih strana, one u jednakoj mjeri utjelovljuju žene kojima se obraćamo - pri čemu svaka od njih posjeduje osobni stil i shvaćanje mode', izjavila je Mariavittorie Di Stasi, brand direktorica marke Vogue Eyewear.