ZOV DIVLJINE

Neočekivani hit sezone: Za ovim modnim detaljem su svi ludi, a uklopit će se u svaki stil

27.06.2020 u 14:48

Bionic
Reading

Nisu svi ludi za životinjskim uzorkom, no treba ponekad izići iz zone udobnosti i isprobati nešto novo. Ako ste spremni osvježiti svoju garderobu i konačno je obogatiti nekim animal printom, neka to bude popularnim zebrasti print koji će se zbog svoje vječne crno-bijele kombinacije lako uklopiti u svaki stil

Tijekom zadnja tri mjeseca, prema podacima modne platforme Lyst, pretraživanje zebrastog printa povećalo se za čak 46 posto, a ovaj uzorak najviše se tražio na gležnjačama i hlačama. Čak i ako niste ljubiteljica životinjskog printa, nemojte u potpunosti odbaciti tu ideju jer može biti vrlo efektan.

Ne treba posebno napominjati da su predmet žudnje brojnih zaljubljenica u modu bile gležnjače hit brenda Khaite kakve je među prvima isfurala Katie Holmes, a odmah iza njih našle su se brenda Marine Serre.

Mislite da bi gležnjače zebrastog printa bile malo previše za početak? U tom slučaju odjevni komad s detaljem crno-bijelog zebra printa osvježit će vašu garderobu bez prevelikog riskiranja. To može biti tek detalj na tenisicama, torbi, bluzi ili pak remen. 

  • +13
Zebra print Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Čak i ako niste ljubiteljica životinjskog printa, nemojte u potpunosti odbaciti tu ideju jer može biti vrlo efektan. Zebrasti uzorak više nije ograničen na crno-bijelu varijantu pa u kombinaciji s bijelom dolazi u svima pastelnim nijansama, ali i zemljanim tonovima.