ZALJUBLJENI I SRETNI

Nemeš i Marijana žive kao u bajci

20.03.2014 u 12:45

Bionic
Reading

Iako je njihova ljubav dulje vrijeme bila predmet osude i raznih komentara, a svojevremeno čak i na kušnji, čini se kako su Nemeš i Marijana ipak stvoreni jedno za drugo

Nikola Nemešević Nemeš na društvenim je mrežama vrlo aktivan te objavljuje fotografije na kojima uživa s Marijanom. Na Silvestrovo je objavio tri fotografije u zagrljaju s Marijaninom kćeri Korinom pokraj koje je napisao: 'Moja velika mala ljubav'.

Tada je otkrio i svoje novogodišnje želje: 'Evo mojih želja za 2014. i mislim da ne pretjerujem - ja da diplomiram i da objavim ovo što sam snimao, moja draga da šara sve redom i da Sale i momci uzmu zlato na SP-u u Španjolskoj!!! A vama, drugari, zdravlje i zadovoljstvo!'

U prosincu su nekoliko dana uživali u Nemeševu rodnom gradu, a na fotografijama s Marijanom zaljubljeni osmijeh ne silazi im s lica.

Nemeš na moru


Prije nekoliko dana Nemeš se pohvalio novom frizurom i fotografijom s mora. 'Da, da, depresivno je zimi na moru...', poručuje.

Nemeš i Marijana zaljubili su se početkom 2011, tijekom sudjelovanja u 'Big Brotheru' u kojem je njihova ljubav i počela, iako je Marijana tada bila u braku s pomorcem Ivanom Čvrljkom.

Nakon što je Marijana odnijela pobjedu njihova se ljubav našla na kušnji. Nemeša je majka molila da ostavi Marijanu, što je on i učinio. No ubrzo su se pomirili. Marijana se razvela i s Korinom preselila u Zagreb u kojem svi troje i danas žive.