ODLIČAN IZBOR

Nema tko se nije okrenuo za Jelenom Rozgom u savršenoj ljetnoj haljini s trendi rukavima

15.07.2019 u 11:28

Bionic
Reading

Lijepa Jelena Rozga u posljednje vrijeme samo niže sjajne modne izbore, a taj je uspješni modni niz nastavila i u večernjem izlasku u splitskom Gooshter Beach Clubu

Iako u ovom klubu u sklopu hotela Le Méridien Lav nije nedostajalo poznatih, zgodna Splićanka bila je bez sumnje zvijezda večeri u efektnoj haljini s trendi puf rukavima, odnosno tzv. Alice rukavima jer je nosila junakinja knjige 'Alica u zemlji čuda'.

  • +10
Ljeto u splitskom Gooshter Beach Clubu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Haljina zanimljivog ovratnika koja prati liniju tijela duljine do ispod koljena bila je više nego odličan modni izbor za uvijek tip top skockanu Jelenu.

Radi se o kreaciji na prugice u zagasitim nijansama ljubičaste i ružičaste s potpisom poznatog danskog brenda Ganni čije kreacije obožavaju poznate fashionistice poput Jessice Albe, Alexe Chung ili Pippe Middleton.

Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic

Ovaj look začinila je elegantnim sandalama s tankim remenom Gianvitta Rossija, malom torbicom s potpisom proslavljene engleske dizajnerice Stelle McCartney i trendi valovima u kosi. Dramatične naušnice i odličan make up lijepo su se uklopili u ovaj večernji stajling zgodne Jelene koja izgleda bolje no ikada.

Inače, prije ljetnih angažmana, Jelena je u lipnju posjetila Amsterdam gdje je uživala na koncertu svoje omiljene pjevačice Pink.

'Poljubac iz Amsterdama', poručila je Rozga tada svojim pratiteljima pored fotografije na kojoj pozira u crnoj haljini na preklop sa žutim uzorkom, a na Instagramstoryju je pokazala i na kojem je koncertu bila. Jelena se tad sjajno provela na koncertu američke zvijezde Pink koju obožava.

Osim Jelene, večernji izlazak u splitskom klubu nisu propustili ni Iva Radić, Anamarija Asanović, Fani Čapalija, Neda Makjanić Kunić, Marija i Jurica Pirić, Sandra i Ivan Ledenko, Horvat Čagalj i dr.