PLIJENI SEKSEPILOM

Jelenu Rozgu u bijeloj pripijenoj haljini najradije bismo gledali svaki dan

05.06.2019 u 10:14

Bionic
Reading

U romantičnom prostoru zagrebačkog Muzeja Mimara obilježena je proslava 10. rođendana modnog brenda Diane Viljevac. S hrvatskom dizajnericom slavili su i brojni poznati, uključujući i ambasadorice brenda Ivanu Petković Čevru, Ivu Šarić, Ninu Miju Čikeš i Mirnu Medaković. Najviše pažnje izazvala je Jelena Rozga, pojavivši se u spektakularno haljini koja je lijepoj pjevačica stajala kao salivena

Diana Viljevac, dizajnerica sa zagrebačkom adresom, već je godinama poznata kao miljenica najzgodnijih Hrvatica, a šarm vlastitog showrooma u centru Zagreba prenijela je i u impozantni prostor Muzeja Mimara, obilježavajući posebnu obljetnicu.

Pjevačica Jelena Rozga uklopila se u bijelu, proljetnu temu partyja kojim je obilježeno 10 godina rada dizajnerice, odabravši kreaciju iz kolekcije Diane Viljevac.

  • +27
Proslava 10. rođendana modnog brenda Diane Viljevac Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Lijepa Splićanka osvanula je na proslavi u prekrasnoj bijeloj haljini asimetričnog proreza i spuštenih rukava koja je naglasila Jelenine bujne obline i vitku figuru, koju pjevačica redovito teše u teretani uz pomoć fitness trenera Ante Burazina.

Cjelokupan stajling pjevačica je upotpunila srebrnim sandalama na petu i srebrnim statement naušnicama od svjetlucavih cirkona, dok je kosu za ovu prigodu nosila spuštenu i isfeniranu u ležerne valove.

Proslavi su se odazvali brojni suradnici, partneri i prijatelji koji su kroz proteklih 10 godina sudjelovali u radu i razvoju brenda, a dizajnerica im se posebno zahvalila u emotivnom govoru prisjetivši se onog najljepšeg u zadnjem desetljeću.

'Presretna sam što imam priliku izraziti zahvalnost divnim ljudima koji su me pratili i motivirali. Imam razloga veseliti se i budućnosti, a već krajem ove godine pripremam veliko iznenađenje i ulazak u novu eru brenda', rekla je dizajnerica.