ANGELINA JOLIE:

Nema seksa dok Brad ne ode na facelifting

14.04.2010 u 11:28

Bionic
Reading

Angelina Jolie još uvijek je alfa i omega u vezi s Bradom Pittom, čak i kad je riječ o njegovu pojavljivanju u javnosti. Novost je ta da ga je natjerala na facelifting!

Angie je zaključila da Brad Pitt izgleda kao stara olupina i da treba učiniti nešto radikalno da joj opet postane atraktivan.

Istina, rekli su njegovi znanci za National Enquirer, da Brad izgleda kao blijeda sjena nekadašnjeg zavodnika broj jedan. Koža u mu je u očajnu stanju i uzgaja tu smiješnu bradu kojom pokušava prikriti zapušten ten.

'Angie je pokušala biti diskretna i u početku mu nije htjela ništa ni govoriti, u strahu da bi mogla povrijediti njegove osjećaje. Ali s vremenom ju je prestao privlačiti pa ga je počela gledati više kao prijatelja ili brata nego seksualnog partnera', piše tabloid.

Kad ju je napokon prozvao za nedostatak seksualne želje, rekla mu je da pod hitno mora poraditi na svom izgledu. Brad navodno nije mogao vjerovati da mu to govori, no na kraju je ipak obećao da će otići na facelifting u nadi da će tako oživjeti vezu.