BOŽIĆNI SAJMOVI

Nekoliko ideja za darove u zadnji tren

21.12.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Umjetnički oslikane božićne kugle, ručno izrađena ogledala, neobične svijeće, satove od LP ploča, pljoskice na točkice ili pak odlične fotografske motive Lijepe Naše, preslikane na podloške za čaše, jastuke ili ogrlice – ukratko, sve što vam treba za božićne darove, pronađite na zagrebačkom sajmu artOmat

Ako još niste kupili božićne i novogodišnje darove, nećete požaliti niti ostati praznih ruku posjetite li novogodišnji artOmat – sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta koji se od 14. do 23. prosinca održava u zagrebačkom Domu hrvatskih likovnih umjetnika na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma.

Ondje vas čekaju doista odlične i originalne ideje naših umjetnika čiji uraci gotovo i ne koštaju puno više od klasične ponude na štandovima po našim gradovima. A prednosti kupnje takvog dara su velike, počevši od činjenice da je riječ o unikatima koje nije moguće drugdje pronaći, do toga da će te stvari doista biti jedna posebna i trajna vrijednost. Cijene se kreću od 25 do 200-tinjak kuna, tek nekoliko vrednijih artikala košta do 700 kuna.

Mi vam donosimo dio bogate i zanimljive ponude, a na vama je da pokupite poneku ideju i olakšate si potragu za darovima.

K tome, posjetili smo i božićne štandove na otvorenom te iskopali nekoliko zanimljivih sitnica.