BOŽIĆNA ŽELJA COLONIJE:

'Nek' nam banke za Božić oproste kredite'

25.12.2012 u 13:46

Bionic
Reading

Kako izgleda božićno jutro kod slavnih i poznatih? Sudeći prema njihovim izjavama, vrlo zanimljivo

Tradicionalno, već treću godinu, voditelj Dalibor Petko na Narodnom radiju okuplja zvijezde u svojoj emisiji na božićno jutro. Ove godine posjetili su ga grupa Colonia, Tony Cetinski, Željko Bebek, Lana Jurčević, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Gazde, Maja Šuput i Andrea Šušnjara iz grupe Magazin. 'Samo malo sam spavala, ali kako tebi reći ne?', rekla je Maja Šuput, otkrivši da je u njezinom domu za Božić sve

glamurozno i sjajno.

Bor je okitila s dečkom i sve je bilo u romantičnom ugođaju, a navečer će, kaže, izaći s društvom. Božićnu večer radno će provesti Andrea Šušnjara. Ona s grupom Magazin već tradicionalno slavi Božić u Zagrebu, a ove će godine svirati u klubu Roko. 'Nisam ništa kuhala. Na Trgu su kućice s fritulama i uštipcima, a ima i kuhanog vina, tako da smo svi sretni', rekla je Andrea. Božić je dočekala s momkom, a kupila mu je patike. Petku je donijela čokoladu da se udeblja. 'To ti je da idemo skupa u teretanu, fali mi društvo', rekla je pjevačica Magazina stigavši u studio s kapuljačom mačkice na glavi. Drugačiji kostim će navući Tony Cetinski, i to onaj Djeda Mraza.

'Kad moja Pia vidi Djeda Mraza, nema više mame i tate, on je broj jedan', rekao je Cetinski obećavši slušateljima da će biti uzorit i fin momak

i da se neće ženiti treći put, barem ne u 2013. godini. 'Uvijek u tajnosti Ružica i ja pokušamo okititi bor ne bismo li iznenadili djecu, ali što su stariji, brzo otkriju naše namjere', rekao je Željko Bebek otkrivši da je on u obitelji zadužen za pakiranje darova i druženje s djecom, dok supruga Ružica sprema ručak. A blagdanski objedi ostavljaju tragove na članovima grupe Colonia. 'Uvijek nakon Božića auto troši litru više, a mi moramo imati dvije putovnice – jednu običnu i jednu za vrijeme blagdana', našalio se Kameni iz grupe Colonia. Društvo je priznalo da obično slavi Božić odvojeno od svojih obitelji, ali i da su se jednom našli za Božić da bi pomogli Indiri posjeći bor. 'Moj bor je najljepši', pohvalila se dobro raspoložena Ira, kazavši da će joj blagdani proći u klopi i izležavanju. 'Pjevačici treba energije', rekla je Indira poželjevši sebi i dečkima puno zdravlja, dok je Boris Đurđević bio konkretniji: 'Nek' nam banke svima oproste kredite', rekao je.

Lana Jurčević je obećala naučiti kuhati sarmu. 'Ovaj dan ima poseban feeling, a ja sam odlučila svima dati svoj album upakiran s pralinama', rekla je pjevačica otkrivši i tajnu svog bora. 'Imam lijep umjetni bor koji se toliko stopi s interijerom da ostane okićen u stanu sve do Uskrsa', smijala je pjevačica, kojoj najveći problem predstavlja njegovo sastavljanje i rastavljanje. 'Traži se drvosječa i dostavljač u jednom', izrekla je Lana u eteru Narodnog radija. Na božićno jutro nije nedostajalo ni svirke. Za to su se pobrinuli Tomislav Bralić i klapa Intrade te tamburaški sastav Gazde, koji su uživo pjevali božićne pjesme.