DRAMA OKO ULAZNICA

Nejasna sudbina zagrebačkog koncerta Tokio Hotel

04.03.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Premda je zagrebački koncert njemačke teen atrakcije Tokio Hotel bio uredno najavljen za 28. ožujka, a karte su već mjesecima u prodaji, još uvijek nije poznato hoće li se nastup ovog popularnog benda na kraju održati

Premda je mnogim fanovima TH bilo sumnjivo to što, usprkos najavljenom koncertu koji se trebao održati u zagrebačkoj Areni, nema nijednog plakata u gradu, piše Dnevnik.hr. Sa službene stranice Arene Zagreb odjednom je skinuta najava, sada ispada da se na kraju ne zna ni organizator koncerta, a prema nekim nagađanjima, iza svega stoji ozloglašeni Marijan Crnarić, dobro poznat po muljažama s koncertnim ulaznicama!

Eventim, u čijem su sustavu ulaznice puštene u prodaju nema informacija, a iz Arena tvrde da ne znaju tko je otkazao koncert premda su karte, da situacija bude još kompliciranija, još uvijek u prodaji!

Obožavatelji teen senzacije boje se ne samo da neće vidjeti svoju omiljenu grupu, nego da im neće biti ni vraćen novac od karata.

Ipak, zagrebački koncert još uvijek stoji najavljen na službenim stranicama benda, a prema nekim izvorima, koncert nije bio najavljivan, jer je prodaja ulaznica išla jako loše.

Rasplet oko koncerta Tokio Hotela trebao bi biti poznat ovih dana - nadajmo se, bez onog najgoreg scenarija.