ravno iz new yorka

Nedostaje vam ideja za frizuru? Ovo su najbolje opcije za midi dužinu

16.03.2024 u 15:34

Bionic
Reading

Od ležerne punđe do vješto ispeglane ravne kose; donosimo nekoliko primjera očaravajućih midi frizura uočenih na Tjednu mode u New Yorku

Tjedan mode u New Yorku bio je praznik trendova kada je riječ o modi i ljepoti. Tijekom ovog događaja ne samo da smo bili zadivljeni najnovijim kolekcijama slavnih dizajnera, već i velikom raznolikošću frizura koje se već nameću kao najjači trendovi za sljedeću sezonu.

U skladu s popularnošću boba, prevladale su srednje dužine pa smo vidjeli niz prijedloga za frizure midi reza koje se nose u širokom rasponu stilova. Prednost midi frizura jest upravo njihova svestranost jer ćete ih lakoćom oblikovati u visoki rep, chic pletenicu, raskošnu punđu te je nositi u opuštenim ili valovitim pramenovima.

Frizura s razdjeljkom sa strane

Stiliziranje kose u stranu možda se čini prejednostavnim, međutim riječ je o potezu kojim ćete u trenu transformirati look. Češljanjem kose na stranu dobit ćete ekstra dimenziju volumena te klasičan i bezvremenski izgled, bez žrtvovanja stila. Njena jednostavnost čini ga savršenim za svaku priliku, od formalnog događaja do ležernog dana u uredu.

Rep s mašnom

Među favoritima za midi kosu nalazimo su frizure koje spajaju eleganciju visokog repa s romantičnom teksturom valova, a dići ćete je na višu razinu ugradnjom mašne kao ukrasnog detalja. Ovaj dodatak može biti iste boje kao kosa za diskretniji izgled ili u kontrastnoj boji kao upečatljivi ukras.

Šarmantni valovi

Mekani valovi bit će u gotovi u nekoliko poteza fenom i četkom, a krajnji rezultat bit će spektakularna frizura koja odiše holivudskim glamurom. Kao spoj luksuza i minimalizma, midi frizure stilizirane u šarmantne valove uvijek su dobar odabir.

Klasična ravna kosa s pramenovima

Klasici ostaju nepogrešiv odabir, a ravna midi kosa nije iznimka. Frizura osvježena pramenovima sigurna je oklada za svaku priliku, posebno jer njena svestranost omogućuje kombiniranje s različitim stilovima, od ležernog do svečanijeg izgleda. Pramenovi će joj dati dodatnu dubinu i vitalnost te garanciju osvježenog looka.

Opuštena punđa

Ove sezone posebno su popularne ležernije punđe čiji pramenove bezbrižno strše na sve strane, ostavljajući dojam opuštenosti koja je neodoljivo šarmantna. Možete je nositi kao kontrast ozbiljnom biznis stajlingu ili kao nadopunu omiljenim casual kombinacijama poput uvijek trendi spoja suknji i tenisica.