SAMO U MAPET SHOWU

Nećete vjerovati na kojeg se političara pali Indira

05.04.2013 u 11:16

Bionic
Reading

Na paprena, toksična i mlaka pitanja ovoga je tjedna odgovarala Indira zabavljajući Petru i Marijanu svojim stilom

Tipična Slavonka, ali atipična pjevačica priznala je Petri i Marijani u MaPet showu kako je ponovno zaljubljena te da svog dečka pokušava zaštititi od očiju javnosti jer on nije javna osoba. 'Kršan je, to je moj tip muškarca. Zar se ne vidi da sam zaljubljena i sretna? Pa vidiš kako blistam!', rekla je Indira.

Odgovarala je na pitanja je li tako divlja i kad vodi ljubav, a otkrila je i da svaki dan pomalo plače. 'Oduševljava me moja snaga. Uz razvod sam puno naučila. S bivšim suprugom ostala sam u fantastičnim odnosima. On je osoba na koju se uvijek mogu osloniti i uvijek je tu kad nešto pođe nizbrdo, baš kao i ja za njega', rekla je iskreno.

Najradije bi zaglavila u liftu s Vladimirom Šišljagićem, jer, kako kaže, s njim ima puno tema za razmijeniti. 'A on je i markantan, šarmantan, predivan frajer', kaže Indira.

Idući tjedan ne propustite pogledati MaPet show u kojem će gostovati dizajnerica Borna Rajić, a svoje mlaka, toksična i paprena pitanja šaljite u inbox profila MaPet showa na Facebooku ili na mail adresu mapet.show@t-com.hr.

MaPet show s Indirom