ZA LOOK KOJI PLIJENI POGLEDE

U potrazi ste za stajlinzima koji ne uključuju haljine i natikače? Ove cool ideje vladarica Instagrama oborit će vas s nogu

10.08.2021 u 07:35

Bionic
Reading

Razdoblje lockdowna je, nadamo se svi, daleko iza nas te su se zaljubljenice u modu zaželjele stajlinga koji ne uključuju tajice, oversized T-shirt majice ili donje dijelove trenirki.

Bez obzira jeste li u potrazi za outfitima u kojima ćete se uputiti negdje na ljetovanje ili vam nedostaje ideja za ljetne kombinacije, modnih ideja nikada dosta.

Ukoliko su vam već dojadili outfiti koji uključuju haljine i natikače ili tenisice, prosurfali smo po Instagram profilima istaknutih zaljubljenica u modu kojima kao da nikad ne nedostaje nadahnuća.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se svi slažemo kako haljine praktična i jednostavna formula za sve zaljubljenice u modu, jamčimo kako će vas ostaviti bez daha, modne kombinacije koje smo pronašli na Instagramu.

Bermude, kratke hlačice, sakoi, crop topovi ili romantične bluze, sve to vladarice najpopularnije društvene mreže s puno stila nepogrješivo kombiniraju i slažu neponovljive modne kombinacije.

Šal u ulozi topa, maksi suknja i japanke

Šarena suknja i top golih leđa

Bijela košulja od lana, duga suknja i japanke

Košulja efektnog uzorka, kožne natikače i statement torbica

Prugasta majica dugih rukava, kratke hlačice i kožne japanke

Bijele traperice, crni body i torbica od pruća ili rafije

Heklani top, vruće jeans hlačice i tenisice

Bijeli T-shirt, satenska suknja i trendi torbica