BEZVREMENSKI model

Laskave i neodoljive: Ove haljine idealne su za dane kad ne znate što biste odjenuli

05.08.2021 u 21:40

Bionic
Reading

Duga ljetna haljina je komad koji se nalazi u ormaru svake ozbiljne zaljubljenice u modu. U maksi haljini s lakoćom ćete postići ležeran, ali i elegantan look pa u tome i leži tajna njihove vječne privlačnosti. Ako je još k tome lepršava prekrit će sve nedostatke i biti izbor broj jedan za dane kad ne znate što biste odjenuli ili kad želite prikriti eventualni kilogram viška

Pouzdani, dugi modeli haljina prekrivaju sve ono to ne želimo isticati, a pritom laskaju figuri. Bezvremenski su modni klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a zato ih i obožavamo.

Ove sezone duge haljine mogu se pohvaliti voluminoznošću,a što je haljina voluminoznija to je više u trendu bez obzira radi li se o predimenzioniranim puf rukavima ili nekoliko volana na njenom donjem dijelu.

Maksi haljine su svestrane i u njima ćete jednako chic izgledati na plaži, prijepodnevnoj kavi ili večernjem izlasku. Možete ih nositi na ravne sandale za večernje izlaske na morskoj obali, tenisice za neobavezne šetnje po gradskim ulicama ili uz elegantne sandale za odlazak na vjenčanje.

Izbor maksi haljina je ove sezone izuzetno bogat pa zaista nije teško pronaći onu u kojoj se lako možete zamisliti. Možete birati između više boja i uzoraka, rezanih modela ispod grudi, širih ili užih krojeva. U gornjem dijelu haljine mogu biti sa ili bez naramenica, asimetrične, s puf ili dugim rukavima, što će opet svatko odabrati prema svojim željama. Zapravo, jedini problem je što ćete vjerojatno pronaći mnogo modela u koje ćete se zaljubiti i tako opako naštetiti kućnom budžetu. No sniženja i dalje traju pa možda upecate po primamljivoj cijeni baš onu koju ste mjesecima priželjkivali.

Bez obzira na vaše ljetne planove, proračun ili prigodu, evo nekoliko neodoljivih maksi haljina koje ćete nositi iz ljeta u ljeto, a ako je nosite uz omiljene tenisice i traper jaknu, moći ćete s lakoćom zakoračiti iz ljeta u jesen.

  • +8
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo