ZA SVAČIJI UKUS

Ovo su najljepši modeli bijelih haljina za kasno ljeto

08.08.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Što je ljeto bez bijele haljine? Ako još uvijek niste pronašli model koji sam savršeno odgovara donosimo tri modela bijelih haljina koja ćete obožavati nositi i tijekom posljednjih ljetnih tjedana

Ljeto je na vrhuncu, sezona odmora u punom jeku, no tek nas tjedni dijele od povratka u realnost kad ćemo šetnje uglancanim kamenim primorskim uličicama zamijeniti još uvijek uzavrelim gradskim asfaltom. S ljetnom garderobom nećemo se odmah pozdraviti, jer prava bi šteta bila sakriti preplanuli ten u čije smo postizanje uložili podosta vremena i truda.

A kako bolje ga istaknuti, nego bijelom haljinom koja savršeno naglašava brojčanu put. Osim toga, u njima se lakše podnose vrućine, a lako ih je stilizirati i u trenu pretvoriti u glamurozni večernji stajling ili ležernu dnevnu kombinaciju. Stoga smo izdvojili tri najljepša trenda bijelih haljina ove sezone koji će jednako atraktivno izgedati i u kasno ljeto.

Bijele haljine s tankim naramenicama

Haljine s tankim, špageti, naramenicama jako su seksi, ali i bezvremenski. Odlučite li se na slip model haljine, koja podsjeća na spavaćicu, budite sigurni da ćete ih nositi još mnogo godina jer taj model nikad ne izlazi iz mode. Bile su popularne 90-ih godina, a onda su se prije nekoliko sezona u velikom stilu vratile u modu i otad ne silaze s liste najpoželjnijih trendova. No uz njih nikako nemojte nositi grudnjak s naramenicama jer to zaista nije vizualno privlačno već odaberite model bez naramenica u boji kože.

Haljine sa zanimljivim izrezima

U trendu su haljine sa zanimljivim izrezima: na struku, ramenima, ispod grudi, leđima… Bilo da je riječ o diskretnim ili pak upadljivim izrezima, ove su sezone apsolutni must have. U kombinaciji s preplanulom kožom bijela haljina s ovim detaljem bit će magnet za poglede.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bijele pletene haljine

Još jedan trend koji je obilježio ovu godinu su pletene haljine. Udobne i praktične, ocrtavaju siluetu i lakoćom ih možete stilizirati za razne prigode, od odlaska u ured, na plažu, šetnju gradom ili večernji izlazak. Osim toga, uz tenisice ili combat čizme i jaknu možete ih nositi i dugo u jesen. Pripazite samo na donje rublje i birajte ono bez šavova kako se ne bi ocrtavalo ispod haljine.

  • +31
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo