DAKOTA JOHNSON

Ne znate koji ruž odabrati? Zvijezda 'Pedeset nijansi sive' obožava ovu nijansu jer je uvijek dobar izbor

09.05.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Dakota Johnson, glumica koja se proslavila ulogom u 'Pedeset nijansi sive', uvijek briljira svojim modnim izdanjima, a točka na 'i' tih genijalnih stajlinga su savršena frizura i besprijekoran make up

Većina pripadnica ljepšeg spola ima uobičajenu make up rutinu i nerado je mijenjamo - osobito ako se radi o bojama ruževa - pa se godinama držimo određene nijanse.

Osim crvenog ruža, koji je apsolutni beauty klasik i nikad ne izlazi iz mode, postoji još jedna nijansa koju uvijek vrijedi imati u neseseru.

Iako kći slavnog glumačkog para često nosi i varijante crvenog ruža, Dakota Johnson je na ovogodišnjoj Met Gali sve očarala predivnom nijansom koja joj je istaknula ten i oči.

Ako niste sigurni koju nijansu ruža odabrati, tzv. rosewood, odnosno 'ružino drvo' nježna je boja između nude i svijetlo ružičaste - prirodan ton koji paše apsolutno svima, bez obzira na dob ili ten.

  • +5
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova boja savršena je i prirodan dnevni look, a iako je godinama vrijedilo pravilo da više odgovara svjetloputim ženama, i dame maslinastog tena ili tamnijeg tena mogu nositi ovakav ruž, samo u drugačijim varijantama, jer postoji prava nijansa za svaki ton kože.

street style

Splićanke se sredile za šetnju po sunčanoj Rivi, a čini se da više od svega pate na ovaj modni dodatak

Pogledaj galeriju

Prirodni tonovi uvijek su sjajno rješenje, osobito ako npr. volite make upom istaknuti oči, pa u tom slučaju treba odabrati neupadljivu nijansu ruža kako lice ne bi izgledalo previše našminkano.

Mrvica rumenila i vaš ženstveni look za svaku prigodu je tu.