BEZVREMENSKI KLASIK

Njihova popularnost ne blijedi: Espadrile su uvijek sjajno modno rješenje bez obzira imate li 20 ili 50 godina

09.05.2022 u 08:33

Bionic
Reading

Pilar De Arce jedna je od najpopularnijih pedeset plus španjolskih influencerica, a njezin je stil ženstven, klasičan i odgovara damama svake dobi

Nimalo nas ne čudi da Pilar ima rastuću sljedbu na društvenim mrežama jer je njezin Instagram profil modna inspiracija za sve zaljubljenice u modu bez obzira imaju li 20 ili 50 godina.

Najnoviji je outfit sve redom oduševio jer je brineta s ludo dobrim stilom bez greške iskombinirala elegantnu haljinu s omiljenim modelom obuće koji mnoge fashionistice obožavaju tijekom toplijih mjeseci: espadrilama.

Budući da imaju potplat od biljnih vlakana, a gornji dio od lana ili pamuka, to ih čini super udobnima za nošenje u toplijim mjesecima.

Pilar se odlučila za model od brušene kože u boji konjaka brenda Zapatos Obi koji je spojila bez greške s elegantnom haljinom maksi duljine kakve su bezvremenski klasik.

  • +5
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Markantna brineta ovu je upečatljivu kreaciju upotpunila s velikim remenom i pomno osmišljenim nakitom te kreirala odličan look prikladan i za posao, ali i ležernije prigode.

Upravo su espadrile na punu petu modna investicija za proljeće i ljeto, a osim što sjajno izgledaju u kombinaciji s lepršavim haljinama možete ih nositi i s kuloticama, komadima od kože, traperom, minicama...

Ovim udobnim i chic modelima izvorno nastalima na Mediteranu, teško je odoljeti, a njihovom šarmu nisu odoljele ni dame s kraljevskih dvora poput Kate Middleton ili kraljice Letizije, ali rado ih nose i Meghan Markle i prva dama Amerike Jill Biden...