ZAVODLJIVO IZDANJE

Vrtoglav dekolte: Svi bruje o smjeloj kombinaciji lijepe Priyanke Chopre

12.04.2021 u 10:56

Bionic
Reading

Indijska glumica koja gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu i nekadašnja Miss svijeta redovito briljira na crvenom tepihu, ali i izvan njega, pa ne čudi to da je miljenica modnog svijeta

Dodjela filmskih i TV nagrada Bafta ove je godine održana u posebnim uvjetima zbog pandemije, a zgodna Indijka, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, ponovno je ukrala pozornost.

Tamnokosa ljepotica, koja je 2000. ponijela laskavu titulu Miss svijeta, bila je bez sumnje jedna od najzapaženijih uzvanica pokazavši vrtoglavi dekolte u odvažnom crvenom topu ukrašenom izvezenim cvjetovima s potpisom madridskog brenda Pertegaz.

  • +3
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Scott Garfitt/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj efektni komad, koji joj je u prvi plan istaknuo poprsje, Priyanka je sparila s bijelim satenskim hlačama zanimljivog kroja i stiletticama Christiana Louboutina.

Kosa spletena u trendi pletenicu i dramatičan make up zaokružili su ovaj look za pamćenje prelijepe Indijke.

Zvijezdi filma 'The White Tiger' na ovom je svečanom događanju društvo pravio 10 godina mlađi suprug Nick Jonas, član poznatog pop trija Jonas Brothers koji se odlučio za modnu klasiku: crni smoking i elegantne cipele. Supružnici koji uvijek izgledaju bez greške i koje je magazin People proglasio najbolje odjevenim parom bili su i ovoga puta odjeveni za čistu peticu.

U ranijem intervjuu zgodna Indijka istaknula je kako je patila nakon neuspjele operacije nosa, no da je prihvatila svoj izgled.

'Kada bih izgledala kao druge klasične ljepotice, ne bih se isticala i, što je još važnije, to ne bih bila ja. Danas, kada se pogledam u ogledalo, više se ne čudim. Pomirila sam se s malo drugačijom slikom sebe. Ja sam poput svih žena koje se gledaju u ogledaju i misle da bi trebale smršavjeti, no na kraju dana sam zadovoljna. Ovo je moje lice i moje tijelo. Ono može imati svoje nedostatke, no to sam ja', rekla je 38-godišnjakinja.