PREDOMIŠLJA SE

'Ne znam što će biti s našom vezom'

15.01.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Iza nje su tri razvoda, pa je Jennifer Lopez u neugodnom položaju kada treba odgovarati na pitanja o braku. Ipak kaže da ne zna hoće li se udati za svog 18 godina mlađeg dečka

Četrdesetčetverogodišnja je zvijezda otkrila da nije sigurna u svoju budućnost s 26-godišnjim dečkom Casperom Smartom, s kojim je u vezi dvije godine.


'Ne znam. Vidjet ćemo. Ne znam', odgovarala je ljepotica tijekom konferencije za novinare uoči 13. sezone showa 'American Idol', piše MailOnline.

'Uvijek sam vjerovala u tu instituciju. Vjerujem u nju, ali to je teško. Prošla sam kroz svoje izazove, ali istodobno vjerujem u ljubav i mislim da je ona najvažnija.'


Jennifer je bila u jednogodišnjem braku s Ojanijem Noom, zatim dvije godine u braku s Crisom Juddom te sada finalizira razvod od Marca Anthonyja, za kojeg se udala 2004.

Blistala je u talent showu nakon godine izbivanja zbog svoje svjetske turneje. 'Bila je to godina promjene za mene na mnogo načina', rekla je Jennifer.

'Upravo sam se bila razvela, otišla sam na turneju s djecom i ostavila angažman u 'Idolu'. Svi su moji sigurnosni osigurači nestali i radila sam nešto što nikad prije nisam.'

Priznaje da joj je Casper puno pomogao oko djece, petogodišnjih blizanaca Maxa i Emme iz braka s Marcom. 'On je fantastičan s djecom', pohvalila je Caspera.

'Bila sam okružena ljubavlju i obitelji. Stvarno sam odrasla. Moj cilj nije bio samo da izađem na drugu stranu, nego i da narastem kao ljudsko biće i kao umjetnica. Naučila sam puno', kaže Jennifer o svom teškom razdoblju.