MODNA IKONA

Ne zna za pogreške: Olivia Palermo vješto spojila dva najpoželjnija komada ove sezone

23.06.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Lijepa Olivia Palermo jedna je od najpoznatijih modnih influencerica čiji je stil za mnoge zaljubljenice u modu nepresušna inspiracija

Amerikanka s nepogrješivim osjećajem za modu čak i da se trudi ne može proći nezapaženo.

Njezin je svaki stajling prava modna lekcija, a doista su rijetki trenuci kad ova zgodna brineta pogriješi u svom nekom modnom odabiru.

Čak i kad se uputi u šetnju sa svojim psićem, maltezerom Mr. Butlerom, Olivia Palermo izgleda senzacionalno, a ovoga je puta osmislila chic outfit za koji je zalužila čistu peticu.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ljupka 34-godišnja brineta očarala je u neodoljivom kompletu, 'Bardot' topu golih ramena kakvi su ovoga ljeta apsolutni must have koji je spojila sa suknjom od iste tkanine, a ovaj lepršavi outfit začinila je s vrlo poželjnim modnim dodatkom, cekerom od pruća. Look bez greške upotpunila je udobnim mule natikačama od baršuna.

U nedavnom je intervjuu zgodna Amerikanka otkrila kako je moda pomogla na neki način i u karanteni.

'Pokušavala sam stalno imati frizuru i biti našminkana kao i inače, ali odjeću sam ipak prilagodila trenutku pa je bila više casual chic nego kako bih se odijevala primjerice za neke sastanke', rekla je Olivia za Vogue India.

Stajliš Oliviji koja je uspješno lansirala i svoju modnu kolekciju, ovoga se puta u šetnji Manhattanom nije pridružio suprug, njemački maneken i model Johannes Huebl (42).

  • +9
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid USA

Zgodni par je nerazdvojan od 2008., a vjenčali su se 2014.