TRENDI I ZAVODLJIVI

Ne volite šljokice? Ovi komadi idealno su modno rješenje u blagdanskoj sezoni

12.12.2022 u 15:52

Bionic
Reading

Til, šifon, organza... Prozirne tkanine vašem će božićnom izgledu nesumnjivo dati sofisticirani i seksi štih, a k tome i trendovski predznak

Prozirni komadi na čelu s haljinama i topićima posljednjih mjeseci postali su modni must-have u svakoj prilici. Ovoj činjenici u prilog dovoljno govore stajlinzi street style zvijezdi okupljenih na tjednima mode, ali i poznatih dama na crvenom tepihu svečanih događanja.

Iako se danas nose posvuda, komadi od prozirnih materijala ipak se najviše uklapaju u večernja izdanja. U blagdanskoj sezoni stižu kao idealna alternativa tipičnim komadima od baršuna ili šljokica i vrlo moderna opcija. S obzirom na to da je riječ o iznimno tankim komadima, uglavnom predstavljaju glavni alat pri slojevitom načinu odijevanja.

Prozirni komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Za modno hrabrije potpuno proziran model majice dobro će izgledati uz čipkasti grudnjak, korzet ili topić u večernjim izdanjima, dok će prozirne haljine izgledati posebno elegantno preko crnih hlača ili omiljenog para traperica u dnevnim kombinacijama.

Crna boja vodi glavnu riječ po pitanju prozirnih komada koji, osim što podižu svaku kombinaciju, neće stvarati dodatnu potrebu za naglašavanjem siluete.