TOTALNO ZAVODLJIVE

Noge čine vitkijima i ponovno drmaju modnom scenom: Ovo su najljepši modeli hit čizama

10.12.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Iako su ih posljednjih sezona po popularnosti prestigli neki drugi modeli, zavodljive čizme iznad koljena vratile su se u velikom stilu, o čemu dovoljno svjedoči njihova bogata ponuda na policama trgovina

Na prvi pogled prilično zahtjevne za nošenje, čizme iznad koljena itekako su prilagodljive. Noge će vizualno učiniti dužima i tanjima stavljajući veću pozornost na gornji dio tijela, što je njihova glavna karakteristika. Odlučite li za ovakav model, pobrinite se da ne ostavite veliku prazninu između čizama i ruba odjeće poput suknje ili haljine.

Upravo ovaj model popularizirao je takozvani lampshading stil odijevanja koji se odnosi na kombinaciju visokih čizama iznad koljena s haljinom ili suknjom koja završava tik iznad njih. Ovu dobitnu formulu na samom početku hladne sezone uspješno su isfurale poznate dame iz svijeta slavnih poput Rihanne, američke ikone stila Olivije Palermo i reality zvijezde Khloe Kardashian.

Sudeći po ponudi na policama trgovina, ove sezone glavnu ulogu imaju crni modeli od sjajne ili brušene kože, a tu su i lakirane inačice te će nesumnjivo podići svaki zimski stajling.

  • +24
Čizme iznad koljena Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Čizme iznad koljena s dodatkom pete odlično će pristajati ženama s oblinama dok će ravna verzija laskati izrazito visokim i vitkim pripadnicama ljepšeg spola.

Od uličnog stila do revija dizajnerskih brendova, modeli koji sežu do bedara nametnuli su se kao it silueta sezone. U odnosu na prošlu godinu, broj klikova na čizme iznad koljena na modnoj platformi Stylight skočio je za 45 posto, što je još jedan pokazatelj njihova trijumfalnog povratka na modnu scenu nakon uvjerljive dominacije combatica i sličnih modela, a koje ni ove sezone nećemo uspjeti zaobići.

Čizme iznad koljena u stajlinzima street style zvijezdi