vrlo chic

Ne viđamo je često, a kad se pojavi ne može proći nezapaženo: Sanja Putica pažnju plijeni odličnim trapericama i chic sakoom

13.10.2022 u 23:12

Bionic
Reading

Otvaranje street food festivala u dubrovačkim Lazaretima privuklo je veliki broj posjetitelja i ljubitelja hrane, a među mnoštvom pažnju je privlačila bivša saborska zastupnica Sanja Putica.

Otkako se povukla iz političkog života Sanju Puticu se ne viđa tako često u javnosti. Ipak, kada se pojavi, to učini baš uvijek s nepogrešivim stilom.

Bivša saborska zastupnica i političarka HDZ-a u politku je ušla 2017. godine, u Saboru provela dvije godine, a nakon toga se povukla iz političkog života. Sada radi kao Voditeljica odnosa s investitorima i javnošću Atlantske plovidbe, a ova profesorica hrvatskog jezika i književnosti prošle godine je sudjelovala i u izdanju slikovnice za mališane.

  • +14
Street food festival Bavarin Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

Danas ova Dubrovkinja u medije dospije ne zbog politike već zbog sjajnih modnih odabira, a u svakom javnom pojavljivanju oduševi modnom kombinacijom koja predstavlja ravnotežu elegancije i chica. Ovog puta Sanja je pokazala sjajan spoj tamnih traperica blago trapez nogavica i oversized sakoa. Kombinaciju koja je odličan izbor za ležerne izlaske, nadopunila je mokasinkama i malom crnom torbicom.

Sanja se inače voli poigravati s trendi i klasičnim komadima, a da joj to izvrsno ide od ruke dokazala je i sada, odabravši ispod sakoa basic bijelu majicu te ogrlicu u kombinaciji ukrasa nalik biserima i crne mašne koja je 'podigla' cijeli stajling i dala mu chic prizvuk.

  • +6
Oversized sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije