Traperice tvojih snova

Ne skidaj se iz svojih JoggJeans, slobodno spavaj u njima

27.07.2017 u 09:57

  • +17

Diesel Jogg Jeans FW17

Izvor: N.G.PROM / Autor: Promo

Bionic
Reading

Obično kada dođeš doma skidaš traperice. JoggJeans pruža ekstra udobnost, ne skidaj ih nego spavaj u njima

Diesel-ov revolucionaran traper, mekan  i udoban  poput trenirke, visoke kvalitete i otpornosti  omogućava udobnost iz snova u bilo kojim okolnostima. JoggJeans su toliko udobne da doslovno postaju  ‘traperice tvojih snova’.

Kako bi u isto vrijeme prikazao udobnost i fleksibilnost kao iz snova Diesel je kreirao interaktivan izlog za shopping iskustvo.

Diesel-ove top trgovine diljem svijeta potrošačima će prezentirati kinetičke izloge kroz iskustvo igre pomoću inovativnog interaktivnog sustava. Digitalni projekt, razvijen u suradnji s H-FARM, sastoji se od video instalacije gdje će potrošači moći komunicirati s likovima prikazanim u video kampanji, aktivirajući ‘napornu sobaricu’.

U video projekciji, par spava u krevetu, sobarica ulazi u sobu i pokušava probuditi par pomoću različitih kreativnih rješenja. Postoji šest mogućih rješenja koje potrošač može aktivirati preko kinetičkog  izloga. Pokretom ruke prema ikonama na izlogu, potrošač aktivira sobaricu: pjevanjem, pričanjem na telefon, plesom, čišćenjem, bacanjem odjeće, usisavanjem i brisanjem prašine. Za vrijeme trajanja navedenih akcija, sobarica pokušava probuditi par u krevetu.

JoggJeans linija za žene i muškarce dostupna je u svim Diesel trgovinama. Hibridni detalji kao i materijali korišteni u izradi  čine JoggJeans jedinstvenim odjevnim predmetom.