GIANNA APOSTOLSKI:

'Ne seksam se već šest mjeseci'

25.05.2012 u 13:53

Bionic
Reading

U ovotjednom Sexpressu saznajte sve tajne silikonskih grudi od ovotjednih gostiju Gianne Apostolski i repera Marina Ivanovića – Stoke

Kakav je seks sa silikonima? Na to, ali i mnoga druga pitanja vezana uz seks i silikone odgovaraju gosti ovotjednog Sexpressa Gianna Apostolski i Marin Ivanović – Stoka. Iako je cijela nacija iz tjedna u tjedan pratila estetske operacije Gianne Apostolski, ona danas tvrdi da ih uopće nije bilo toliko puno. Možda će vam njezina računica biti jasnija ako navedemo da Gianna u operacije ne računa one laserske te ubrizgavanje botoksa.

Raskošna Gianna u Sexpressu priznaje da su joj grudi možda ipak malo prevelike s obzirom na to da je u posljednje vrijeme boli kralježnica. Na pitanje je li seks bolji sa silikonskim grudima, Gianna odgovara: 'Ja sam vatrena i seks mi je isti sa silikonima ili bez njih.' No priznala je kako se ne seksa već šest mjeseci.

Budući da se bavi prodajom ženskoga rublja, reper Marin Ivanović - Stoka zna mnogo toga o ženskim grudima. Cijeni, kaže, prirodnost te stoga nikada i nije hodao s djevojkom koja ima silikone. Priznao je ipak kako se povremeno družio sa silikonskim ljepoticama te je ustvrdio da se razlika u grudima osjeti i to ponajviše u teksturi. Kad je bio s takvim curama, mučilo ga je koliko jako smije stisnuti njihove grudi. Što su još zanimljivo otkrili Gianna i Stoka, provjerite u našem Sexpressu.