20. veljače

Ne propustite predavanje o ljubavi psihologinje Ljubice Uvodić-Vranić

24.01.2024 u 15:43

Bionic
Reading

Saznajte sve o ljubavnim odnosima u Lisinskom 20. veljače 2024.

Poznata psihologinja i autorica serijala psiholoških priručnika Ljubica Uvodić-Vranić u Koncertnoj dvorani Lisinski 20. veljače 2024. otkriva zašto je ljubav odgovor na (skoro) sve. Na predavanju 'Ljubica o ljubavi' u Lisinskom renomirana psihologinja s bogatim iskustvom otkrit će jednostavne i korisne savjete kako potaknuti osobni razvoj i unaprijediti odnose s bliskima osobama. Pristupačan i jasan stil u komuniciranju čini Ljubicu Uvodić-Vranić prepoznatljivom i ističe ju kao psihologinju koja na jednostavan način prenosi psihološke savjete razumljive svim ljudima.

Kroz dinamično predavanje Ljubica Uvodić-Vranić će podijeliti svoje znanje o ljubavnim odnosima i odgovoriti na brojna pitanja koja mnoge zanimaju. Saznat ćete jesu li zaljubljeni ujedno i ljubomorni, kako se dobro posvađati, prašta li nevjeru osoba koja voli, kako sačuvati ljubav kada dođu djeca, kako preboljeti napuštanje kada još volimo, kako pružiti priliku novoj ljubavi nakon bolnog prekida, zašto gubimo prijatelje kada se zaljubimo, a dobit ćete odgovore na još mnoga pitanja koja se često javljaju u odnosima.

'U svom radu potvrđujem poznatu izreku da – psiholog može biti prijatelj kojeg niste imali! Razlikujem se od vaših prijatelja po znanju i iskustvu u razumijevanju ljudskih odnosa i ponašanja i sposobnosti da vas potaknem na avanturu promjene. Na predavanju ću vas povesti upravo na avanturu promjene vaših odnosa na bolje jer ljubav može biti odgovor zaista na sve!' – ističe poznata psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić u najavi predavanja u Lisinskom

Ljubica Uvodić-Vranić članica je Hrvatske psihološke komore, samostalni je konzultant-komunikolog u tvrtkama, u medicini rada je psiholog, terapeut i savjetnik je u individualnom, obiteljskom i grupnom radu. Kreira i vodi edukativni i antistresni program za menadžere, za učitelje, liječnike, medicinske sestre i tehničare. Renomirana specijalistica psihologije rada članica je Hrvatske psihološke komore. S preko 1000 nastupa rado je viđeno lice na televizijskim ekranima, a na radiju svoje poruke već više od desetljeća odašilje i kroz radijsku emisiju Avantura promjene. Autorica je brojnih kolumni, kao i mnogobrojnih članaka u časopisima i dnevnim novinama. Za volonterski rad i brigu o psihičkom zdravlju kroz programe Udruge Petkom u pet osvojila je nagradu grada Zagreba 'Šampion zdravlja', a dobitnica je i nagrade  Cvijet Marulića Hrvatskog psihološkog društva za primijenjenu psihologiju. Poznata psihologinja već dvije godine dijeli svoje savjete na društvenim mrežama, a na njezinom YouTube kanalu mogu se pronaći savjeti o psihičkom zdravlju, emocijama i odnosima.

Predavanje 'Ljubica o ljubavi' održat će se u Koncertnoj dvorani Lisinski 20. veljače 2024. s početkom u 19:30 sati, a ulaznice su dostupne na lisinski.hr ili na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Osigurajte svoje mjesto na predavanju koje obećava inspirativan i edukativan doživljaj!