JESENSKI ŠIK

Nataša Janjić nosi trendove poput slavne modne ikone

19.10.2016 u 15:48

Nataša Janjić i Olivia Palermo

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Nataša Janjić za večernji izlazak i druženje odabrala je trendi jesenski stajling pa pokazala kako isti komad odjeće nositi na dva različita, ali chic načina

Romantičnu košulju s mašnom i printom te trendi crne hlače i štikle glumica Nataša Janjić na eventu brenda Grimbergen obogatila je narančastim prslukom bez rukava u toploj boji koju rado nose i druge poznate dame ove jeseni.

Na premijeri predstave 'Pad' redatelja Mirana Kurspahića, održanoj pred ljeto u ZKM-u, Nataša Janjić nosila je isti komad u nešto drugačijoj kombinaciji - s trendi trapericama, kratkim topom i torbom koja je ukrašena resicama - a da je ovakav prsluk idealan jesenski saveznik, nedavno je pokazala i trendseterica Olivia Palermo.

Stilistica i modni uzor ženama diljem svijeta za dva je stajlinga iskoristila sličnu krpicu s dugim rukavima i potpisom popularnog španjolskog high street brenda Zara iz jedne od prijašnjih kolekcija. Na zabavi slavne dizajnerice Caroline Herrere ogrtač je uparila s hlačama u sličnoj nijansi i svilenim topom, izazovnim zahvaljujući ukrasima od čipke.

Drugi je outfit više bio urbanog stila, a Olivia opet nije odoljela omiljenim kožnim hlačama te je topu dodala vestu i trendi gležnjače.