GABI NOVAK:

'Nasilje nad ženama treba odmah prijaviti'

  • Autor: Katarina Zorić
  • Zadnja izmjena 24.11.2010 12:33
  • Objavljeno 24.11.2010 u 10:37
Gabi Novak

Gabi Novak

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Gabi Novak u videointervjuu otkriva zašto se pridružila tportalovoj humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću Zagreb te što ona misli o nasilju nad ženama

Hrvatska glazbena diva Gabi Novak pridružila se humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću Zagreb. Zajedno s Vannom i Tamarom Obrovac, Gabi je otpjevala vrlo potresnu, ali istodobno i prekrasnu pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas'.

Poznata hrvatska pjevačica akciji se pridružila jer je svjesna da je problem nasilja nad ženama velik te da svim raspoloživim sredstvima treba djelovati na svijest ljudi kako bi se situacija promijenila.

U videointervjuu Gabi otkriva što misli o problemu nasilja nad ženama te pojašnjava razloge zašto se odlučila pridružiti humanitarnoj akciji, a dotaknula se i svoje obitelji te odgoja djece.

Akcijom '1 lajk - 1 glas protiv nasilja nad ženama' tportal osiguravadodatna financijska sredstva Autonomnoj ženskoj kući te omogućujebesplatno preuzimanje pjesme 'Ako ima nekog iznad nas'. Pjesmu možetepreslušati i preuzeti s ove adrese.

Vlasnicima blogova i web stranica tportal omogućuje postavljanjepripadajućih humanitarnih bannera na vlastite stranice.

Bannere i pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas' možete preuzeti s ove adrese

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi