TRENDI UZORAK

Naša bivša misica nosi hit haljinu iz Zare za kojom vlada pomama

17.09.2019 u 23:19

Bionic
Reading

Točkasti uzorak na haljinama u Zarinim se kolekcijama iznova pokazuje punim pogotkom. Ovim modelima rijetko koja zaljubljenica u modu može odoljeti, a nije uspjela ni naša misica Antonija Bračulj

Hit haljina iz prošlosezonske kolekcije vodećeg high street brenda Zara oborila je sve rekorde prodaje od kada postoji ovaj španjolski modni div, a vrijedni kreatori njihovih noviteta već su na tržiste uspjeli izbaciti nove modele koji oduševljavaju zaljubljenice u modu.

Jedna od takvih je modra haljina na točkice o kojoj smo nedavno pisali OVDJE, a sada su ulicama i Instagram objavama zavladale djevojke u prljavo bijeloj haljini stegnutoj ispod grudi u identičnom uzorku koja se u volanima širi do gležnja.

Nije joj odoljela ni naša bivša misica Antonija Brčulj koja ju kombinira za noćni izlazak uz visoke potpetice i mini torbicu. 

View this post on Instagram

Liftuša 🙋‍♀️

A post shared by A N T O N I J A B R A Č U LJ (@antonija_braculj) on

Ovu haljinu zbog zahvalnog kroja i dugih rukava, a ujedno prozračnog materijala moguće je nositi kroz više sezona. Viđat ćemo je u zimskim vremenima uz visoke čizme koje će ponovno vlatati ulicama, a nećemo je zaobići ni tijekom toplijih dana uz otvorene sandale, balerinke ili basic tenisice u dnevnim varijantama.