OTVORIO RESTORAN

Narcis Mujkić ponosno pokazao svoju lijepu Saru

29.01.2013 u 09:47

Bionic
Reading

Bivši suprug Indire Vladić, Narcis Mujkić ponovo je otvorio restoran koji je nekoć držao s bivšom suprugom, a zadržao je i staro ime restorana - Colonia

'Prostor se našao prazan. Vratio sam se iz Amerike i dugo razmišljao o tome što bih radio. Kad sam pitao Indiru što misli o ponovnom pokretanju restorana, rekla je 'Slobodno daj'', ispričao nam je Narcis te se našalio kako je uvjet bio da ona može jesti 'gratis' izjavio je Narcis za Dnevnik.hr.

Podsjetimo, dok je Narcis Mujkić bio još u braku s Indirom Vladić, navodno je  ljubovao s njezinom plesačicom Sarom Dobranić koja mu je u međuvremenu postala životna družica, a navodno su dobili i dijete.

Nakon rastave Narcis, koji je poznat kao ljubitelj brzih automobila, otišao je živjeti u Chicago, a s njim je u SAD otišla i Sara. Ondje je s prijateljem Sašom Burekovićem Narcis registrirao tvrtku koja prodaje hrvatske proizvode.

'Radim s prijateljem koji već 20 godina tamo ima firmu. Bavimo se distribucijom neke dječje opreme te ponudu dopunjujemo nekim novim stvarima', kazao je Narcis koji se sa Sarom samo nakratko vratio u Hrvatsku kako bi otvorio restoran, a želja mu je dio godine živjeti ovdje, a dio u SAD-u.

Na otvaranje restorana došli su mnogi slavni poput Tonyja Cetinskog, Žanamari Lalić, Pamele Ramljak, nogometaša Luisa Ibaneza, Lana Klingor i drugi, a Narcis je ponosno pokazao svoju novu životnu družicu Saru, koja je prava ljepotica.